AKTUELNO

Smeh do suza!

Devojke iz grupe "Hurricane" već danima unazad borave u Roterdamu, gde se ove godine održava Evrovizija na kojoj će pesmom "Loco loco" predstaviti Srbiju, a o tome kako provode dane redovno izveštavaju pratioce na mrežama. Svaki korak Ivane, Ksenije i Sanje izazove lavinu komentara na društvenim mrežama, a poslednji u nizu snimaka odjeknuo je kao nijedan pre.

Foto: Printscreen YouTube/wiwiblogs

Naime, svaka od njih ima zasebnu hotelsku sobu, a u sobi koja razdvaja one u koje su smeštene Sanja Vučić i Ksenija Knežević nalazi se muškarac koji im već danima, po svemu sudeći, zadaje glavobolje. Njih dve uključile su se u lajv, a potom razmenile iskustva i požalile se jedna drugoj da noćima ne mogu da spavaju od buke koja dopire iz sobe pored.

- Je l' ti čuješ ovog lika što je između nas dve?! - upitala je Sanja Kseniju, koja je bila vidno izrevoltirana.

Alo, ja sam htela da mu kucam na vrata da ga pitam šta radi! Ne, ja ću ga ozbiljno pitati, stvarno! Ma, stvarno me nervira, nisam mogla da spavam od njega, bre! Zamisli ja njemu tako da tupkam... Kako je moguće da smo toliki baksuzi da imamo takvog nekog lika između nas - negodovala je Ksenija, koja je u jednom trenutku krenula da lupa na vrata "komšiji", ali ju je Sanja smirila u poslednjem trenutku.

Ovaj video postao je pravi hit na Instagramu, pogledajte!

Autor: D.T.

#Ksenija Knežević

#Sanja Vučić

#hurricane