AKTUELNO

Pa šok!

Marko Đedović ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao raskid Kristine Spalević i Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica priča nešto što misli da treba da priča, ja sam vrlo srećan što ovakvo mišljenje umire kod nas u narodu. Odvratno mi je to razmišljanje, onaj ko ne vidi da se Kristijan zaljubio, taj nije normalan. Nadica to tako mora da priča, zbog prve sezone, ona i ja smo super, ali se ne raspravljamo, jer ovo što Nadica priča, ja apsolutno ne verujem! Ne mogu da radim te stvari, pa da pričam protiv toga! Ja ne mogu da osuđujem ljude ako ja pijem ovu vodu, ne mogu tebe da osuđujem zbog toga što ti radiš. Ja mislim da se ljudi unesrećuju time što ih lažete, jer im pričate treba ovo ili ono da radite. Ona je sve to radila pre 40 godina, kada su takve kamenovali na ulici. A to je najveća ljubav, rodila je dete, i sada kada je to doživela, osuđuje takve stvari! Ona je rekla da ga voli više mrtvog. Oni se šamarali, bolje biti normalan i nasmejan, nego da se ponašamo kao budale! Da je prevara nije normalna, nije, nije lepo, ali da teraš ti nekog u bilo šta, je meni apsolutno nenormalno! - izjavio je Đedović.
Vi mladi tako razmišljate, niko ni sa kim ne treba da živi na silu, ali Kristijane volela bih da me saslušaš. Ja nisam za to da moje dete nosi majicu na silu, ako ti se ne sviđa ta majica, Kristijane, ne cepa se, nego se lepo skine, tako se ni srce ne cepa! Ni majka, ni dete ne može da bude srećno, ako je majka nesrećna - ubacila se Nadica.
Nadici ne ide u glavu jedna stvar, brak nije garancija da je očinstvo dobro ili loše, tako da te stvari su prirodna stvar. To sad ako se neko razvede, ne gubi niko, otac je otac. Druga stvar, slažem se sa dosta stvari koje je rekao Đedović. - izjavio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću vam reći nešto, jedva sam rodila! Ja mislim da ni moja Kristina to ne zna! Šarova devojka je njega prva nazvala Fifijem, kučetom, a ja sam ga štedela tri meseca, onda je počeo da mi psuje porodicu, Kristijana samo čekam da mi vređa porodicu, mamu.. Ša je sam pretvorio u lični sukob! - poručila je Nadica.
Ti si krivicu svalila na nju, zbog čega?! - poručio je Mića.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga