AKTUELNO

Dobro se drži!

Tekstopisac Marina Tucaković već godinama unazad vodi tešku borbu sa kancerom, a njeno stanje je poslednjih meseci stabilno. Tucakovićeva se povukla iz javnog života, a njene fotografije povremeno objavi sin Milan Laća Radulović, što je učinio i sada.

Naime, Laća je na svom Instagram nalogu objavio novu fotografiju Marine, koja doterana i stilizovana sedi.

"Nazdravlje, majko", napisao je brižan sin, a onda su usledili brojni komentari.

Dara Bubamara, Saša Vidić, Željko Samardžić i mnogi drugi iz sveta poznatih oduševili su se Marininim izgledom, te joj u komentarima poslali ljubav i podršku.

Kako Marina sada izgleda, pogledajte u galeriji:

Podsetimo, hitmejkerka je u martu ove godine iskreno pričala svom zdravstvenom stanju i otkrila da joj je u borbi s rakom najviše pomogao lek koji joj je pripremilo sestrinstvo iz manastira "Ravanica".

Foto: E-Stock

Marina tvrdi da ovi alternativni lekovi pozitivno utiču na njen organizam, pa se nada da će sledeći lekarski pregledi da pokažu samo pozitivne rezultate.

- U poslednje vreme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Verujem da svaki organizam drugačije reaguje na lekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlečenjima, a ja nažalost nisam nešto preterano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale - rekla je Tucakovićeva.

Foto: Andrej Nihil

Autor: M.M.

#Marina Tucaković

#Milan Laća Radulović