AKTUELNO

Naše predstavnice su večeras na pola puta do finala, ukoliko se dopadnu muzičkim znalcima koji o tome odlučuju.

Naše Uraganke odmaraju i spremaju se za nastup 20. maja. Predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije su svesne da će njihov nastup sa glavne probe stručni žiri odgledati i dati konačni sud.

Kako je sistem glasanja 50 odsto žiri, a drugih 50 publika, naše devojke su večeras na pola puta do finala, ukoliko se dopadnu muzičkim znalcima koji o tome odlučuju. Bez obzira što će ona zvanično nastupiti sutra uveče, kada će publika dati svoj sud, ocene koje budu dobile večeras u velikoj meri će uticati na njihov plasman.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Ako je suditi po tome kako su se Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić predstavile u Roterdamu kada je komunikacija sa medijima, delegacijama i organizatorima u pitanju, čeka ih blistav ulazak u najpopularniju arenu u ovom trenutku. Ipak, to nije dovoljno za prolazak u finale, ali i više nego poželju za imidž naše zemlje u Evropi.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

- Uraganke su protutnjale Roterdamom - bili su česti komentari onih koji su pratili njihove probe i javne nastupe. Evrovizijski fanovi su im naklonjeni, a kladionice iz dana u dan prate i predviđaju pozicije. Kada su naše devojke u pitanju, skoro da nema kvote koja nam ne osigurava prolazak u finale.

Čini se da to više nije upitno, ako je verovati predviđanjima kladionica. Kada je u pitanju konačni plasman, kladionice su još uvek oprezne, pa se svi nadaju većim kvotama kada prođe drugo polufinale. U svakom slučaju, kada su naše devojke u pitanju kladionice im predviđaju da će biti negde na zlatnoj sredini, te da će im Island biti prvi komšija kada je pozicija u pitanju jer su im kvote u ovom trenutku slične.

Autor: M.K.

#Uraganke