AKTUELNO

Priznao da ga je poljuljalo pitanje.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Nenadu Aleksiću Ša.

Kažeš da si uplovio u vezu sa Tarom kada si se zaljubio. Svojevremeno si pričao da nećeš da uđeš u vezu sve dok si oženjen, kao i da ti nećeš da pokreneš parnicu dok ne izađeš. Znači li da bi ostao u braku bez emocija prema Ivani? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam pričao Tari da nikad neću da se razvedem, nije joj bilo svejdno. Bio sam zaljubljen, pa sam je zavoleo. Sve više sam joj bio predan. Znalo se da će doći do razvoda, čekao sam trenutak da me Ivana ostavi, jer ja nikad nisam bio hrabar za taj potez. I da sam ostao u braku, to bi puklo kad-tad - govorio je Ša.
Da li ste vi bili lažni prema bliskim ljudima? Svi vas hvale kao par - pitao je Milan.
Bilo nam je idealno, ali ja sam takav kakav sam. Čudak sam, volim život, ona je mirnija varijatna. Ja sam bio ta luđa strana u tom braku. Ceo taj fazon braka me je gušio - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

A da se desilo dete? - pitao je Milan.
Možda bi to promenilo. Nažalost nije se desilo. Ja se razvodim zbog osobe koju volim. Da je sa nekim (Tara), poremetilo bi me... Poremetilo me je prethodno pitanje - priznao je Ša.
Ispada da se kaješ sad, zaključak mi je to - smatrao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislio sam na dete, ne na brak. Poremetilo me je ovo pitanje (prethodno za Taru), ali stojim iza svojih reči, ne bih se vratio u brak - rekao je Ša.
Kao da si besan na Ivanu, ustaneš i kažeš da nikad nisi žalio za njom, a ima preko 50 klipova gde si jaukao - rekao je Milan.
Ali to je bilo pre nego što sam zavoleo Taru. Ja stvarno nisam hrabar da izađem iz braka, mene su uvek ostavljali. Kada zavolim nekoga, ne mogu tek tako da ga odbacim. Kada se vežem za nekoga, to je za mene zauvek. Ako je to tako (Tara i Stefan), to bi bilo najgore nešto što bi mi se desilo u životu. Sve što sam sam uradio, uradio sam zarad ljubavi. I da se onda desi tako nešto, ne zna... - zaključio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.