AKTUELNO

Uskoro će upriličiti i gala proslavu u Beogradu!

Pevačica Katarina Grujić počela je da živi sa dečkom, fudbalerom Markom Gobeljićem. Ona danas proslavlja 29. rođendan, a za medije otkriva želje, planove i nadanja. U vezi koja traje godinu dana, ljubav cveta kao na početku, a pevačica priznaje da postoji doza ljubomore koja čini da njihov odnos ne postane monoton.

Foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll

- Približavam se toj tridesetoj. Nije mi dobro. Ne osećam se kao da punim 29 godina. Ali, bože moj, to su samo godine. Dosta je još toga preda mnom - kaže Kaća, koja nije želela da otkriva želje da nešto ne bi izbaksuzirala.

- Eh sada. Kada budem duvala svećice u ponoć, ko zna što ću tada zamisliti sve - bila je tajanstvena Katarina, a dobila je pitanje da li će jedna od njih biti i brak.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa, ne znam. Ne volim ništa da planiram u životu. Trudim se da to bude spontano, da bude iznenađenje. I da se udam i rodim dete, posle devet godina karijere, uvek mogu da se vratim na scenu. Naravno, neću napustiti pevanje. Ne volim nešto preterano da pričam o tim stvarima - rekla je ona.

Brojni prijatelji i kolege iskoristili su priliku da na Instagramu javno čestitaju Kaći rođendan, a ona je podelila fotografiju sa svojim dragim i pokazala kako provodi svoj divan dan.

Foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll

Autor: M.M.

#Katarina Grujić

#Marko Gobeljić