AKTUELNO

Nije spreman na ovaj korak!

Nakon razgovora i nove svađe sa Majom Marinković, Marko Janjušević Janjuš ponovo je otišao kod Drveta mudrosti, kako bi se požalio na njihov odnos:

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav sam ja idiot, šta sam ja sebi dozvolio. Postoji ljubav, ali ja ne mogu da pređem preko nekih stvari, gledam pravljenje budale od sebe zbog osobe koju volim, zbog koje sam se razveo. Mislio sam da je iznenadim za rođendan nečim, posle dva dana gledam da devojka dobacuje čoveku, katastrofa, ja ne znam šta da radim. Ona i dalje ne kapira šta sve mene nervira. Ništa nije dobro, bijem se sa devojkom od 25 godina, štipa me, udara, ja više ne mogu da popuštam. Sednem sam i razmišljam da li je moguće da me neko tako pravi budalom. Muče me te stvari, ja jedva čekam da izađem, je*ala mi je majku, ali ja ne znam šta da radim. Ja ne znam da li je prošlo dva dana od "Zadruge", mi odemo na kafu, ona mi ukrade mobilni i viče ulicom "upomoć". Nema spavanja dok ne kažem da smo se pomirili, a ja ne mogu da se pomirim. Ne znam šta da uradim. Ovakvu Maju nema niko na svetu, šta mi napravi - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, šta ćemo za taj rođendan? - pitalo ga je Drvo.
Ne znam, reci mi ti ako imaš neku ideju. Jedino neki poklon, otkud znam - rekao je Janjuš.
Logično bi bilo da joj pokloniš jedan prsten - predložilo je Drvo.
Ne bi me Bog spasio posle toga. Nema od toga ništa, ne pada mi na pamet. Mogao bi jednog malog i velikog Prcka. Tu sreće nema, to se zna, po strani što se ja sprdam. Ljudi se sa nama sprdaju - odbijao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako joj dam još jednu šansu, a ona sve s*ebe, nemojte me kriviti! Draga mi je, ali ne znam više - odlučio je Janjuš.

Košarkaš je u više navrata i zaplakao od nemoći, pa rešio da pruži Maji još jednu, poslednju, šansu, uz sumnju da će zadrugarka ponovo sve prokockati.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga