AKTUELNO

Uraganke će večeras nastupiti na velikoj sceni Evrovizije 9. po redu.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podržala je žensku grupu "Hurricane" koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji. Naime, uoči njihovog nastupa koji ćemo pratiti večeras, 20. maja, Ceca je pozvala sve fanove ovog takmičenja da glasaju za naše talentovane devojke i uputila im jaku poruku.

- Loko, loko mi se jako dopada. Devojke imaju hit bez obzira na plasman. Prelepe su, prezgodne i svim srcem navijam za njih - rekla je Ceca.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kladionice, inače, devojkama iz Srbije predviđaju plasman u finale, dok je Marija Šerifović, jedina naša pobednica na smotri za najbolju pesmu Evrope, sinoć pokazala kako bodri "Hurricane" na poslednjim probama. Ivana, Ksenija i Ivana su spremne za nastup, a istakle su da im je drago da se ljudima dopada njihov nastup koji su imali priliku da vide na probi.

- Treme nema. Možda malo pozitivne, ali to je ono što nam dodatno daje energiju da budemo još bolje. Drago nam je da se ljudima svidelo to što su mogli da vide, nadamo se da će reakcije biti još bolje kada svi vidite ceo nastup večeras - rekle su devojke iz grupe.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

- Cela delegacija Srbije gledala je prvo polufinale iz našeg hotela na RTS Planeti na velikom video bimu, navijali i interno pogađali ko ulazi u finale. Sviđaju nam se sve pesme, ova godina je jaka i zaista je teško izdvojiti samo jednu - dodale su Uraganke.

Uraganke će sa pesmom "Loco Loco" predsaviti Srbiju u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja, a finale Evrovizije održaće se 22. maja.

Nakon prve polufinalne večeri izvesno je da ćemo u finalu Evrovizije gledati Norvešku, Izrael, Rusiju, Azerbejdžan, Maltu, Litvaniju, Kipar, Švedsku, Belgiju i Ukrajinu, dok će konačan spisak biti poznat tek nakon druge polufinalne večeri.

Autor: M.K.