AKTUELNO

Davala mu je znake da je tu, puštajući balone u vazduh, ali ga je napustila u teškom trenutku, a sada je došao kraj njihove romanse. Nakon što je Ša stavio tačku na aferu sa Tarom, ona se odlučila na korak koji će sve šokirati.

Diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov oglasila se samo nekoliko sati nakon što je njen, sad već bivši dečko Nenad Aleksić Ša koji je prevario svoju zakonitu suprugu Ivanu Aleksić sa njom, imao emotivni slom i poručio joj da su na njihovu ljubavnu aferu stavili tačku.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara se već oglasila nakon što je Ša poručio da raskida sa njom, a sada je na Instagram profilu objavila stihove kojima je podebljena određene reči koje najavljuju njen odlazak i prekid.

- Ja sam ti oprostila, ti sebi nećeš moći, što si otišao kada si mi bio najbliži. Što si me oterao kada sam pomislila da bih mogla da te zavolim. Nisam imala nameru da se svetim, ali namestilo se i sada odlazim. Bez pozdrava. Sada kada sam ti najbliža i znaj da spavaći mirno sutradan kada ustaneš zadovoljan, jer znaš da te neko čeka. I neće mi razbiti san, kada umesto mog glasa začuješ ,,Birate nepostojeći broj", jer previše si mi snova razbio. Ovaj ti ne dam! Ovaj sanjam sama, kada već ti nisi umeo da sanjaš o sreći sa mnom. I nikada nisi uspeo da me zavoliš, jer nisam želela da molim za tvoju ljubav, jer nisam želela da priklinjem - napisala je Tara.

Foto: Instagram.com/tarasimov

U video-prilogu možete pogledati šta je sve izjavio Ša nakon što je pogledao retrospektivu svih reči koji je izgovorio za Taru, nakon kojih je ,,sklopio kockice", koje su mu pokazale da je najbolje za njega da raskine.

Autor: Pink.rs

#Zadruga