AKTUELNO

Ona se zahvalila svima na podršci koju joj pružaju.

Na društvenoj mreži Fejsbuk nedavno je osvanula grupa pod nazivom "I ja sam majka" u znak podrške Severini Kojić. Pevačici su podršku su pružile i brojne poznate dame, a na Instagramu se oglasio i njezn suprug Igor, a sada je Seve odlučila da se svima zahvali.

Foto: Printscreen Instagram

Igor je uz Severininu fotografiju sa sinom napisao odlomak iz knjige "Bekstejdž" i na taj način podržao svoji suprugu.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon Igora, Severini su brojni fanovi i poznate dame pružile podršku slanjem fotografija, a ona je sve to sastavila u jedan video snimak i zahvalila se na pažnju koju joj pružaju u ovom teškom periodu.

Drage majke i očevi, bake, dede, tete, strine, stričevi i svi dobri ljudi koji ste se sami i dobrovoljno uključili u ovu priču, želim zahvaliti na bezuslovnoj potpori i podršci. Hvala na ovim prekrasnim fotografijama. Hvala mom dragom Đorđu Balaševiću na ovoj pesmi. Nisam Severina, samo sam mama - napisala je uz video svoje interpretacije 'Uspavanke za dečaka', Đorđa Balaševića.

Srpska snajka trenutno prolazi kroz težak životni period jer je sud doneo privremenu odluku da njen sin A. P. nedelju dana živi s majkom, a nedelju dana sa ocem Milanom Popovićem. Nadalje prema toj odluci, dečak će jednu nedelju u julu, a jednu u avgustu provesti s pevačicom, a ostale nedelje u tim mjesecima sa kraljem bakra.

Sud u Zagrebu doneo je odluku da Severina 200 dana u godini ne može da vidi sina, a da sme da ga zove samo jednom dnevno i to u 20 časova. Po sudskoj odluci, Popović ne mora da obaveštava majku svog deteta gde se oni nalaze u svakom trenutku.

Pročitajte još: BIVŠA FARMERKA HIT U AMERICI: Dok joj psi TRENIRAJU, ona se šeta po ulicama s KRUNOM na glavi (VIDEO)

Pink.rs

#Dete

#Mama

#Severina Kojić

#sin

'