AKTUELNO

Svim srcem je podržava u borbi za prvo mesto na Evroviziji!

Pevačica Sanja Vučić i njene koleginice iz grupe “Hurricane”, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić kao lavice borile su se sinoć u drugom polufinalu “Evrovizije” da prođu u finale ovog takmičenja, što im je na kraju i pošlo za rukom.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Pesma “Loco Loco” zaludela je Evropu, mnogi im predviđaju visok plasman, pa i pobedu, a podrška nije izostala ni od Miloša Vučića, rođenog brata Sanje Vučić.

– Večeras budi lavica kakva jesi. Ti si moj ponos i sreća – napisao je juče Miloš na svom Instagram profilu uz sliku na kojoj je sa poznatom sestrom i to pred njen nastup u drugoj polufinalnoj večeri Evroviziji.

Foto: Instagram.com/vuleks

Inače, Miloša na društvenoj mreži Instagram prati blizu 200.000 korisnika ove društvene mreže. To i ne čudi budući da izgleda brutalno – veoma je zgodan i snažan. Ne izbija iz teretane, a žene otkidaju na njega, a često i sama Sanja trenira sa njim, što se može zaključiti po njihovim Instagramima.

Foto: Instagram.com/vuleks

Sanjin brat je stomatolog, a da li ima talenat za muziku kao njegova poznata sestra nije poznato, ali našoj poznatoj reperki Sajsi MC je poslužio kao model u spotu za pesmu nedavno.

Autor: M.M.

#Sanja Vučić