AKTUELNO

Prilika za osvetu!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Aleksandra Nikolić i Filipa Cara. Na red da nominuje je došao Marko Janjušević Janjuš:

Eto sada sa Aleksandrom nemam nikakav odnos, od kada smo prekinuli komunikaciju, tako je.. Ne komentarišemo se, ne znam ni šta radi, niti me zanima. Ja imam svoje probleme. Aleks i ja smo bili u nekom drugarskom odnosu , ne bih da petljam bilo šta. Žao mi je što smo imali bilo šta, pogotovo zbog njene sestre sa kojom sam baš dobar. Filip je meni najbolji prijatelj. Provodimo dosta vremena zajedno, i on je svestan da je pogrešio kao i više nas. Poslaću Aleksandru, jer nemamo nikakav odnos - nominovao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada imam konflikt ja to rešavam lično, ruskom salatom ili mimozom. Aleks i ja smo imale dosta situacija, koje nisu bile sjajne i bajne. Ogrešila se o mene, ja moram da kažem da nisam ja ta koja je započela naš konflikt. Nisam dostosjanstveno odreagovala u svađama sa njom, ali sam imala puno pravo da uradim to. Ona nema lošu dušu, ali je ispala loša prema meni. Nadam se da neće dolaziti do tih konflikata - rekla je Maja, pa kometarisala Filipa:

Foto: TV Pink Printscreen

On je neko ko ima mnogo dobru dušu, i meni je jako drag. Svi mi grešimo ovde, a on je bio prema meni uvek dobar. Šaljem Aleksandru - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga