AKTUELNO

Ovo nikada neće oprostiti Janjuševiću!

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković u velikom intervjuu za Pink.rs govorio je o današnjem rođendanskom slavlju svoje ćerke u ''Zadruzi'', haosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i navodnoj vezi sa drugaricom svoje naslednice, bivšom zadrugarkom Natašom Moskvom.

Ko je pomagao za pripremu iznenađenje za Maju i koliko novca ste iskeširali za sve?

Pa, njena mama mi je pomogla, kupila joj je par haljina i prelepu tortu. Ne volim da pričam o ciframa, ali potrošeno je preko 3.000 evra. Samo na torte smo potrošili oko 1.000 evra, na haljine oko 1.500...

A za šta ste se vi pobrinuli?

Za sve ostalo.

A iznenađenje za Janjuša i Čorbu?

Nema iznenađenje za Janjuša i Čorbu. Ne gotivim ih. To je moja konačno odluka, ali koliko vidim Majina nije.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Maja izgleda ne može bez Janjuša. I tokom svoje rođendanske proslave ona je bila fokusirana na njega, tražila ga po imanju... Kako to komentarišete?

Ja mislim da ona mnogo greši u tome. Devojka od 25 godina može da radi šta hoće, ali nije to njena sreća...

I pored vašeg truda da je iznenadite za rođendan, oni i dalje samo gleda gde je Janjuš. Kako to komentarišete?

Ja mislim da je to začarani krug. Ne znam ni šta više da mislim na tu temu. Oni ni danas nije srećna pored svih poklona koje sam joj pripremio, ide i traži Janjuša po ekonomskom dvorištu, u prelepoj haljini koja kao da je sa modne piste izašla. Stvarno ne znam čemu to vodi.

Maja smatra da joj je Janjuš upropastio slavlje i namerno je maltretirao na njen rođendan. Šta kažete na to?

On je čovek manipulator, sedi i razmišlja kakvu će zlobu da napravi. Ja mislim da je on danas došao da uništi Maji rođendan. On verovatno sedi ovde, a dete mu je kod kuće i mašta da bi on tako nešto priredio. Baš sam video danas u njegovim očima da je ljubomoran. Pogledao je sve, uzeo mala i izašao napolje.

Da li biste mogli da mu oprostite i da ga prihvatite za zeta, ako to bude Majina konačna odluka?

Ne. Posle takvih reči i ponašanja prema jednoj devojci koja sutra treba da bude nečija supruga, majka nekog deteta, da je on gađa šper pločom, stvarno to ne ide i ne priliči jednom gospodinu, odnosno džentlmenu koji ima 37-38 godina koji kod kuće ima žensko dete.

Maja je rekla Janjušu da bi on najradije voleo da da joj niko ništa nije poslao za rođendan i da su je se roditelji odrekli i da bi da juri kadar i na njen rođendan, doneo joj je ptice za rođendan i što joj nije poklonio nešto što ona voli. Šta vi mislite o tome?

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno. Maja je primetila da je on s njom samo iz koristi. On je niko u rijalitiju bez Maje. Samo hvata kadar preko njenih leđa. Da, on je svesno došao da bi Maji napravio haos. Još kad je dolazio na proslavu, on je krenuo da komentariše "gledaš Čorbu, gledaš ovog, onog", on svesno ide da uništi Maju, da bi sebe oprao, a sve prebacio na nju. Ali gledaoci sve to vide

A kako komentarišete što je hteo da je veri za rođendan, pa je odustao?

Nije on odustao, nego je računao da će Veliki šef da im pokloni po automobil. On je čovek proračunat.

Nedavno je osvanula vest da ste u vezi sa Natašom Moskvom, kao i vaša zajednička fotografija na kojoj ste veoma prisni. U kakvom ste zapravo odnosu?

Nema nikakve Nataše Moskve. Nataša je jedna divna devojka, poslala je Maji danas tortu, to je njena drugarica i sve najlepše imam da kažem za nju. Jedna prelepa cura. Čujemo se, ali ne bih pričao o navodima da smo u emotivnoj vezi.

Znači vi ste u prijateljskim odnosima?

Da, u prijateljskim odnosima. Ali bila je korona, treba neko i da se zagrli između ostalog.

Foto: privatna arhiva

A da li postoji nešto drugo na vašem emotivnom planu?

Ima nešto, svašta nešto se dešava.

Kako komentarišete što je Ša nedavno javno ostavio Taru, jer se saznalo da se ona napolju viđa sa drugim muškarcima?

Znate šta, to je zatvoren prostor i neko unese neku malu dezinformaciju i odmah te izbaci iz koloseka. Ja mislim da je Ša dosta rizikovao, on je svoju surpugu ostavio baš zbog Tare i javno je priznao da se zaljubio u nju. Svi se na početku malo opiru, ali na kraju svi priznaju.

Foto: TV Pink Printscreen

A što se tiče ljubavi između Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, kako to komentarišete?

Evo vidite šta je uradio zatvoreni prostor. Kristijan je isto pričao sve najlepše o svojoj supruzi, ali na kraju su izašli neki detalji koje smo mogli da vidimo, međutim, on je ustao i priznao.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja ćerka je tamo napravila veliku grešku, tako da ja nisam baš kompetentan da to komentarišem i da nekog osudim. Meni je Kristijan ipak školski drug i ne bih komentarisao mog drugara.

Autor: M. K. ; P.R.

#Radomir Marinković Taki