AKTUELNO

Nije žalio para!

Nedavno je u medijima odjeknulan vest da je otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković u emotivnoj vezi sa drugaricom svoje naslednice i bivšom zadrugarkom Natašom Moskvom, o čemu je portal Pink.rs prvi pisao.

U prilog ovome govori i njihova zajednička fotografija u čiji smo posed došli, a na kojoj deluju vrlo blisko.

Foto: privatna arhiva

Iako Taki nije želeo mnogo da otkriva o svojoj navodnoj novoj ljubavi, te je za naš portal prokomentarisao samo da su u bliskim odnosima, prvenstveno prijateljskim, te da prijaju jedno drugom, sada je, kako smo saznali, odlučio da baš Moskvu obraduje skupocenim poklonom.

Foto: Privatna arhiva

Naime, kako tvrdi naš izvor blizak Marinkoviću, on je navodno želeo da je iznenadi, pa je za nju pazario brz, skupoceni automobil, a mi smo došli i u posed fotografija četvorotočkaša.

Foto: Privatna arhiva

- Taki je sa Moskvom razvio vrlo blizak odnos. Ona je i Majina drugarica, pa često pričaju i o njoj. Prijaju jedno drugom, iako ne žele da otkrivaju previše o svom odnosu. U stalnom su kontaktu, razmenjuju glasovne poruke, fotografije, snimke... Takiju je Nataša veoma draga i rešio je da je iznenadi. Kupio je čak i automobil za nju. Uvek je bio široke ruke - otkriva naš izvor, a kako će Moskva reagovati na ovo Takijevo iznenađenje i šta će mu na sve reći ćerka Maja, ostaje da vidimo.

Autor: M.K.