AKTUELNO

Pljušte uvrede!

U subotu je u Roterdamu održano 65. finale Evrovizije, a srpske predstavnice, članice grupe Hurricane, zauzele su 15. mesto. Pobedu je odnela Italija, a sada se povodom svega oglasio i pevač, nekadašnji evrovizijski predstavnik, Milan Stanković

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Stanković je ove godine bio član stručnog žirija naše zemlje, a sada je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, podelio svoje viđenje: 

Foto: TV Pink Printscreen

- Sanja Hurikanka je prava pevačica po mom ukusu, i navijao sam svim srcem i molio se! Ipak morao je da se desi hladan tuš za sve ove čopore umnobolnih spodoba koje ovuda kao neke utvare žive u balonu nesvesti. Urliču, mrze, pljuju i bezumno linčuju, žive od tviter botovanja i gađanja g*vnima jer u realnom životu, ama baš ništa ne vrede. Mediokriteti u najboljem slučaju! Najčešće samo beznačajni promašaji - stoji u Stankovićevoj objavi, a onda se nastavlja:

Foto: Instagram.com

- Još jedan dokaz koliko je zapravo vaše "mišljenje" promašeno, nerealno, pogrešno i pre svega mizerno i irelevantno. Jer vi se u muziku razumete kao Marica u krivi. Dakle, kao miševi ne bvrojite se koliko god glasni, zavidni i krvoločni bili, stvarnost vas u glavu lupi kao malj. Dok se ne pokajete i ne osvestite svoju bezvrednost zauvek ćemo gubiti kao zemlja. Zbog vas - objavio je Stanković na Tviteru i Instagramu. 

Milan je nakon ove objave dodao:

- Dakle, dole, začepite svinjske gubice i nastavite da riljete po g*vnima!

Autor: M.K.