AKTUELNO

Otvorio je dušu o svemu!

Filip Car naredni je komentarisao kod Darka Tansijevića aktuelna dešavanja u kući, kao i svoj odnos sa Aleksandrom Nikolić, ali i potencijalnu trudnoću Sanje Stanković:

Malo mi je sada lakše, juče sam bio potišten posle Sanjinog razgovora sa majkom, pogodile su me reči njene majke, mislim da je bila preguba. Kad je Sanja sve ispričala, odmah sam reagovao, kasnije smo razgovarali, pa mi je ona objasnila kako su majka i ona kroz život bile same, pa i Sanjin očuh koji je bio loš prema njima. Sanja joj jedino dete, pa mogu i da razumem. Katastrofa mi je što me je Sanja poredila sa tim očuhom kad je pomenula psihičko i fizičko maltretiranje, ja sam se svađao i sa drugim devojkama, ali da neko misli da bih vani ulazio u takve sukobe... Kod Sanje sam prepoznao da je ispravna i da su joj dobre namere prema meni. Intuacija mi je govorila da je 100% trudna, sad i ne, čudan je to osećaj, ne bih voleo, jer nisam dovoljno zreo. Ja mogu da zamislim reakciju moje majke, možda i ne bi bila zadovoljna njome kao snajom, ali sigurno bih prihvatila - objasnio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam vizuelno i po ponašanju stereotip nekog lošeg momka i sada uvek moram nositi tu etiketu. A ja smatram da možda mogu biti bolji i od nekog "cveće i zlato" momaka. Svi znaju koliko ja volim decu i koliko me ona vole, nalazim neki mir sa njima, jedva čekam da imam i svoje dete, maštam o tome dugo. Malo se njena majka zaje*ala da ja dete neću videti, meni to niko ne može nametnuti, verovatno joj se ne sviđam, to se vidi po njenim izjavama - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra se u situacijama pogubi, mislim da mene ona voli na neki način, pa se približio kraj i malo je izgubila kočnicu. Svi smo istrošeni, mislim da joj je popustila ručna. I pre je imala neke reakcije prema meni, ali nikada tako direktno. Voli me na taj neki lud način. Nadam se da neće danas izaći. Ona mi je jedinstvena, jer sam sa njom prvo imao nešto - priznao je Car o odnosu sa Aleksandrom.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga