AKTUELNO

Ne zna u čemu je problem.

Mišel Gvozdenović naredni je razgovarao sa Darkom Tanasijevićem, pa je, između ostalog, komentarisao svoj odnos sa Minom Vrbaški:

Pristao sam da popričamo, kako smo se i dogovorili, ali nije želela da priča, pokušala je da mi zatvori vrata ispred nosa. Ja sam samo uhvatio ta vrata, kako bi to sprečio, a onda su me neki zadrugari prozvali da sam agresivac, ništa tu agresivno nije bilo. Filip je poslednja osoba koja treba da priča o mojim svađama sa Minom, što sam mu i rekao jutros. Osetio sam se poniženo. Sa Carem je mogla da ode do ekonomskog da priča, a sa mnom nije mogla, a ja sam bio pažljiv i korektan prema Mini, ne vidim razlog zašto mi ne funkcionišemo - objasnio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Filipom u više navrata lepo razgovarao, čovek je meni dao čvrsta obećanja da više neće da je vređa, ali videli smo šta se posle svega desilo. Oni su završili u ekonomskom dvorištu, a ja bih tu ispao budala. Filip non-stop aludira na nju, niko nije lud kad kaže k. za 2000 dinara. Ne pominje je konkretno, ali zna se na koga misli. Onda dođe do najgnusnijih uvreda, a onda osmesi, spuštanje lopte... Meni je to smešno, ispada kao neka igra. Oni nisu završili neke stvari. Video sam da Filip Car zna i mene da podbode, rekao sam mu da sa tim forama mene može da zaobiđe. Voleo bih da sa Minom obavim jedan ljudski razgovor, ali sada nemam volje. Moja osećanja nema više, nestala su. Taj život koji je ona imala ja ne mogu da vraćam, ona je meni nešto ispričala iz svoje prošlosti, kako je to krila, kako je to trajalo samo par meseci, ja vidim da je to njoj bolna tema. Onda mi je pričala za odnos sa majkom, ocem, vidim da mi se otvorila i da ima poverenje u mene - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana me je iz čista mira ogovarala sa Sandrom, ne verujem da je to Sandra pokrenula. Govori kako sam ispao nasilnik, ona to tvrdi po ko zna koji put, a za to može da dobije tužbu - rekao je Mišel o Dragani.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga