AKTUELNO

Momci iz benda "Revolucija" pored mnogih pesama, obradili su i hit pokojnog pevača Nina Rešića.

Nakon što su pažnju javnosti privukli sjajnom obradom Đanijeve pesme "Da li znaš", momci iz benda "Revolucija" odlučili su da svoju publiku obraduju još nekim hitovima domaćih izvođača, ali na potpuno drugačiji način.

"Revolucija" bend nastao je 2009. godine, a osim zbog velike ljubavi prema muzici, Stefan Arsić, Danilo Petrović i Ozren Opačić priznaju da su bend osnovali i kako bi lakše osvojili devojke.

Foto: Pink.rs

Naši nastupi su poznati po šarolikom repertoaru. Nije neobično da u toku jedne svirke prođemo kroz sve muzičke žanrove. Obrade, spojevi suprotnih stilova i prevodi domaćih pesama na engleski se dešavaju spontano i ako je suditi po reakcijama publike, tako je najlepše - rekao je Stefan za Pink.rs.

Oni su do sad prepevali mnogo domaćih pesama na engleski jezik, a momci iz benda ne kriju da njihova publika na nastupima obožava baš taj spoj narodnjaka i engleskog jezika. Iako još uvek nemaju svoje autorske pesme, imaju velike planove za budućnost, a ako nastave ovako, sasvim sigurno će imati uspeha.

Foto: Pink.rs

Aktivno radimo na autorskim pesmama i svakodnevno dobijamo demo snimke ali još uvek nismo naišli na pesmu po našem ukusu. Pitanje je trenutka kada će se to desiti, možda sutra, možda za tri meseca. Svakako bismo voleli da snimimo autorsku pesmu, ali kvalitet ima prioritet nad tajmingom - istakli su momci iz "Revolucije", koje gledaoci su do sada gledaoci Televizije Pink imali prilike da slušaju vikendom u emisiji "Dobro jutro sa Deom i Sarapom".

Ukoliko još uvek niste čuli kako u interpretaciji benda "Revolucija" zvuči "Donesi divlje mirise" od Nina na engleskom jeziku, imate priliku da sada uživate u interpretaciji ovih momaka.

Pročitajte još: ODABERITE POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDA NA PINK.RS: Glasajte za svog FAVORITA koji će osvojiti NAGRADU! (FOTO)

Autor: J. V.

#Pesma

#Revolucija bend

#snimak

'