AKTUELNO

Tuga!

Pevačici Kseniji Knežević, članici grupe "Hurricane", preminula je baka dok je nastupala na "Evroviziji" zajedno sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.

Sve smo sakrivali od Ksenije da bi mogla da nastupa. Ona je bila mnogo vezana za baku i sigurno ne bi mogla tako dobro da otpeva da je znala da je preminula – kaže Nina, Ksenijina majka.
Moja majka kao da je čekala da umre kada joj je unuka otišla u Roterdam. Ksenija je u nedelju otputovala, a njena baka je preminula u ponedeljak. Mi smo sve krili od Ksenije jer znamo koliko je ona osećajna. Sahrana je bila dok su devojke još boravile u Holandiji – otkriva ona.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Majka popularne pevačice je rekla da su Kseniji saopštili vesti tek pošto je ona ispričala utiske sa takmičenja.

Kseniji niko ništa nije pričao sve ove dane. Čak i kada je stigla kući, pustili smo je da nam ispriča utiske, da sa nama podeli svoju sreću i tek uveče smo joj rekli šta se dogodilo, jako se potresla – dodala je za kraj.

Ovim povodom oglasila se i Ksenija i otkrila kako se oseća nakon tužnih vesti.

Dobro je da mi nisu rekli ranije. Ne bi ništa bilo isto na Evroviziji da sam znala. Ovo mi je najtužniji trenutak u životu, jer mi je baka bila najmilija - izjavila je ona za medije.

Autor: P.R.