AKTUELNO

Ovako je moralo biti!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" gost Kendija i Pande bio je poslednji izbačeni zadrugar Jovan Cvijetić Cvele. On je ovom prilikom ispričao kako se oseća kod kuće, da li mu nedostaje Anja, ali i zašto nije postavio nju za vođu.

Foto: RED

Čudno mi je, izlazimo ono, krenuli kući, stali da idemo u wc, ja skidam bubicu da zakačim na vrata. Ne bih ušao ponovo. Prvi period kada prođe, videćemo, ali sada sam na tome - rekao je Cvele, pa progovorio o Anji:
Frka mi je, sve mi je čudno, navikao sam da smo 24 sata zajedno. Njoj je frka, malo je labilna, šta god da joj neko kaže, ona sve upija, prihvata zdravo za gotovo. Znate i sami kako je tamo. Nekako smatram da smo ojačali, ne da nisam tolerantan, nego do nekih stvari neće dolaziti, prešli smo sve što može da se pređe. Videli ste i u našem odnosu da je poslednjih 2, 3 meseca sve kako treba i nadam se da će tako ostati.

Foto: RED

On je otkrio i zašto nije nju postavio za vođu.

Znao sam da će tako biti. Nisam hteo da je guram u vatru ponovo jer nije se proslavila kada je prvi put delila budžete. Znam da može da pokaže stav, ali je bila tužna i nije bila u elementu. Ne gledam ja to tako ko je kako bio vođa, razmišljao sam između Kristijana i Čorbe, ali je Kristijan bio nama kao otac u Zadruzi, bez obzira na te neke naše konflikte.

Foto: RED

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.