AKTUELNO

Kemezova nije prestajala da plače!

Haos oko Milice Kemez se nastavio i nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca". Lepi Mića je očitao bukvicu Milici, a ona je pred kraj počela da plače. U međuvremenu se iznervirao i Bora Santana.

Non-stop praviš probleme sebi. Nemoj da lažeš. Ako je bilo pitanje, ti reci, Dunja me odvela tamo, a ti kažeš radile ste jedan dan. Praviš sumnju... Ako nisi imala to, šta te boli k*rac. Ali reci, da, j*bala sam se, šta je problem... A ne sve điđi-miđi. Ti sama sebe kanališ. Kada sam ti pričao da Boru boli k*rac za tebe, ti si me napadala. Ispadaš najveći ološ koji ti se uvaljuje na silu. Sam ti kaže hoće sa drugim devojkama na more - urlao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Malopre mi kaže da se perem preko nje - prebacio je Bora.
A šta si ti meni sve rekao? - uzvratila je Milica.
Najgora osoba koju sam upoznao u životu, ali ne sekiraj se, i dalje smo zajedno. Tako ti i treba - urlao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

A ta Dunja te odvela tamo i još kaže da si se bavila prostitucijom - nastavio je Miča.
A ti ćutiš, umesto da j*beš mamu u p*čku! Ko je ta k*rvetina? - zamerio je Bora.
Pitaj Aleksandru, zna je i ona - govorila je Milica.
Ja ne znam ništa - istakla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kažeš da ti nije drugarica, nego da ste radile sedam dana. Prvo kažeš da je dolazila u salon, odvela te tamo, živele ste tri meseca, radila sedam dana. Samu sebe kanališ, pa kukaš! Ne oblači tuđu garderobu! Pamet u glavu... Da si najgora, od plakanja nema ništa - nastavio je Lepi Mića.
Nisam htela da plačem i eto opet - govorila je Kemezova kroz suze.
Loš ti je izbor partnera, loš ti je izbor drugarica, suoči se sa stvarnošću. Ja sam samo kivan kada neko meni drag laže! Rekao sam ti prošle godine, Bora će ti doći glave! Tvoje najbolje drugarice te kanale! Šta se bojiš, radila si šta si radila - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.