AKTUELNO

Raskrinkani!

Ivana Boom Nikolić, članica grupe "Hurricane", otputovala je u Dubai. Društvo joj prave prijatelji, a Ivana je, nakon napornih priprema za finale muzičkog takmičenja u Roterdamu, odlučila da sebe časti odmorom.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Međutim, i fudbaler Vladimir Volkov, za kog se pisalo da je pevačici izabranik je na istoj lokaciji sa svojom ekipom.

- Oni su se ranije krili i u Beogradu kada su se viđali. Odgovaralo im je da se ne piše o njihovoj vezi, da mogu da uživaju. U Dubaiju ne kače iste slike, iako posećuju ista mesta. Ivanin super drug koji je pošao sa njom je i Vladimirom prijatelj, tako da je jasna stvar kad su njih troje u pitanju - otkrio je izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Navodilo se da je sa fudbalerom već nekoliko meseci i da su zajedno zimovali na Kopaoniku. Uraganka se jednom prilikom i oglasila i otkrila u kakvim je odnosima sa pomenutim fudbalerom.

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - jasno je odgovorila Nikolićeva.

Foto: Instagram.com/mali_janjus

Autor: M.M.

#Ivana Nikolić

#Vladimir Volkov