AKTUELNO

Morala je da mu se obrati!

Nekadašnja glumica Merima Isaković (62), koja je nedavno optužila kolegu Branislava Lečića za pokušaj silovanja tokom studija, danas je u obraćanju javnosti otkrila nove detalje slučaja koji je potresao Srbiju. Merima, koja danas radi kao klinički neuropsiholog u Australiji, imala je i direktnu poruku za Lečića.

- Neću da ulazim u to kako se Lečić sad oseća. Bilo bi dobro da svoja osećanja podeli sa nekim dobrim kliničkim psihologom. Lečić i svi drugi koji su počinili nasilje treba da istraže u sebi šta je to što ih je nateralo da povrede neku drugu osobu - rekla je Merima.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović, Instagram.com/dr_merima_isakovic

Merima je naglasila da nije pomislila da će Lečić vremenom "pokušati da napastvuje još neku devojku" i dodala da bi posle svega želela da čuje njegovo izvinjenje.

- Zašto Lečić zove devojke na neko tajno mesto? Zašto je to skriveno? Zato što je svestan da to nije u redu i zato hoda po ivici svoje bezbednosti. Zato nemate svedoke za silovanje. Zašto se ne izvini sada? Tako bih volela da čujem njegovo izvinjenje. Zaista se nadam da će mu neko pomoći. Očigledno nije samo jednom napravio pogrešan potez već više puta - rekla je Merima.

Foto: Printscreen YouTube, Tanjug/Tara Radovanović, Facebook.com/Merima Isaković

Merima Isaković, podsetimo, nedavno je dostavila tužilaštvu pismo u kome je navela da postoje svedoci koji bi mogli da govore o tome kako ih je glumac Branislav Lečić seksualno uznemiravao. Takođe tvrdi da postoji još nekoliko Lečićevih žrtava koje su spremne da progovore.

Lečića je inače prethodno za silovanje optužila i glumica Danijela Štajnfeld, a tužilaštvo još razmatra taj slučaj. Glumac je saslušan u policiji, a poligraf je prošao.

Lečić bez komentara

Posle panela na kojem je učestvovala Merima Isaković, glumac nije ni saslušao pitanja novinara, već je poručio: - Ne dajem izjave.

Autor: M.K.