AKTUELNO

Javnost o ovome malo zna!

Nenad Marinković Gastoz i najuspešnija blogerka na Balkanu Zorana Jovanović Zorannah, zajedno su gostovali u jednoj emisiji. U jednom trenutku Zorana i Gastoz otkrili su kako su se upoznali, pri čemu je Gastoz otkrio da je još pre 10 godina slao Zorani poruke.

Foto: Red TV

- Da, poslao sam ti poruku, mlada damo - rekao je Gastoz.

- I nikad nisi dobio odgovor - rekla je Zorana.

Foto: Instagram.com/zorannah

- Pa nisam. Ona je prva krenula sa tim makeup tutorijalima na srpskom jeziku i meni je to bilo preslatko, jer sam ja već tada bio veteran na YouTube-u. Poslao sam joj poruku da mi je jako drago što YouTube širi svoju scenu na taj način, ali devojka je bila toliko u poslu da nije mogla da odgovori, a imala je negde 1000 pratilaca - nastavio je Gastoz.

- Iskreno ni sada ne znam kako funkcionišu poruke na YouTube-u. Znam da postoji negde, ali nikad nisam ušla u to - rekla je Zorana.

Foto: Red TV

- Poenta cele priče je da sam ti na neki način ukazao poštovanje i onda si krenula da se ekspanzišeš svuda - rekao je Gastoz.

- Jednom sam uradila jako lošu stvar, izbacila sam njegovu pesmu na Instagram i nisam ga tagovala. On se odmah javio sa pitanjem "Gde je tag?!" - otkrila je Zorana.

- Ne znamo se generalno. Jednom sam je video u baru i gledali smo se. Mislim ja sam tebe gledao, ali dobro… - rekao je Gastoz.

Foto: Instagram.com/zorannah

Autor: M.M.

#Nenad Marinković Gastoz

#Zorana Jovanović Zorannah