AKTUELNO

Progovorila na mnoge teme!

Ove nedeljnog popodneva u ''Premijeri Viukend Specijalu'' reporterka Katarina Rogojević na jednom prestoničkom terenu našla se sa košarkašicom Milicom Dabović, koja je progovorila o majčinstvu i mnogim aktuelnostima iz svog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Super sam, uskoro polećem na put za Herceg Novi po svog sina koji je kod bake i deke. Kad smo došli ovde ja sam se setila najlepših dana iz detinjstva, na ovom betonu sam postala igrač. Sada kada razmislim nikako ne bih mogla da igram na betonu, mada imam i 39 godina - priča Milica.

Budući da ima svoj kamp i trenirala je decu, otkriva šta im je

Ono što prvo savetujem decu jeste da slušaju mamu i tatu, oni su im najbolji prijatelji. Treba da budu najbolja verzija sebe, da se njihovo ime čuje i da budu dobri ljud. Sa loptom se rodiš, kao moja sestra i moj brat, znali smo da je lopta deo nas. Ja sam i dalje aktivna u sportu. Igrala sam u Albaniji poslednje tri sezone. Završila sam u Tirani, imala sam prelep deo sezone. Pre toga sam igrala za Brčko i uvela ih u prvu ligu. Osećala sam se kao mama, jer su deca od 13-15 godina, to iskustvo je zlata vredno.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio mi je cilj da odem, igram košarku, i uživam u tome. Konačno uživam u košarci. Moja sestra je u Francuskoj, imam evropsko prvenstvo, možda se desi i olipijada, srećno je zaljubljena. Tamo igraju oboje, čekamo svadbu, ona mi je najveća podrška, zna sve da reši i uvek primam savete od nje - dodaje košarkašica.

Osvrnula se i na svog sina, s kojim provodi svaki slobodan trenutak, pa i više od toga.

Ne trebam ja njemu ništa da objašnjavam, on uživa kad nije u vrtiću, ja mu poremetim način života, jer dođe kod mene u Albaniju. Moje dete je svaku utakmicu prekidalo i vrištalo, pa sam ga odvela kod bake i deke u Herceg Novi gde on uživa, tamo imamo veliko dvorište. Imamo neki svoj ritual, ceo dan smo na plaži, pa gledamo brodiće, jedemo kokice i u 10 smo oboje u krevetu - priča Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno je osnovala i svoju modnu kolekciju.

Kolekcija je odlična, trenerke su posebne, nisu uobičajene. Ja sam pre 5-6 godina videla da postoje te duboke trenerke i sve sam uradila po svom ukusu. Ljudi će uskoro moći da vide kako izgleda, to neće biti skupo, već pristupačno. Sa Stefanom imam celi svet, a ovo je samo upotpunilo moje snove i želje, da uspem na poslovnom planu. Ovo je za mene samo jedna utakmica. Krvavo sam sve zarađivala sa svoje dve noge i ruke, život me šamarao zbog izbora partnera. Al kad si neko ko ne izlazi i ne pije ni kafu, onda sam drugačija. Samo sam imala padove u emotivnom smislu. Ja sam šampion u izboru pogrešnih partnera. Kad padnem znam brzo da ustanem, to sam ja - zaključila je Dabovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj razgovora otkrila je šta ju je pandemija koronavirusa naučila.

Pandemija me naučila da je najbitnije u životu imati porodicu, da poštujem svoje prijatelje, pošto su uz mene bili od početka do kraja. Naučila me da štedim, ne mogu da prestanem da verujem u ljubav jer imam Stefana. Vreme je da na svoj 40 rođendan napravim žurku i izdam knjigu. Devojkama bih poručila jedno, da momci jesu slatkorečivi, ali su veliki manipulatori, lažovi i lopovi - zaključila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Milica Dabović