AKTUELNO

Izneo intimne detalje!

Ove nedelje veliku životnu ispovest u emisiji ''Premijera Vikend Specijalu'' na ''Pink'' televiziji, u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem dao je čuveni pevač Halid Muslimović.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku osvrnuo se na svoje detinjstvo i prisetio se svojih roditelja, i da li je baš otac bio taj koji je najviše ulagao u njega.

Pa nije. Ja sam bio mlad i znao sam i tada da ostvarim i sve priuštim sebi. Mnogo sam radio i sa njim, išao sam nekad da radim na građevini, nisam bio veliki, ali znao sam da mu budem od koristi, da mu dodam nešto i tako - priča Halid.
Bio sam od koristi i svojoj majci, koja se bavila malo povrtarstvom, i kao najstarije dete u kući malo više sam radio od ostalih, ali paralelno s tim nisam imao baš vremena da budem dobar đak, tako da sam tu neku radnu naviku stekao još kao klinac - dodaje pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon osnovne škole, neke 75-76. godine, hteo sam da budem vojni pilot. Hteo sam da upišem vojnu akademiju, voleo sam avione, da letim... Aplicirao sam za Vojnu akademiju u Mostaru, međutim nisu mi bile baš sjajne ocene da bih bio u tom krugu, bilo je boljih đaka i tako sam u tom periodu zakasnio da upišem nešto drugo u Prijedoru - priča pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Prisetio se svojih srednjoškolskih dana.

Došao sam u Prijedor i rek'o hajde da upišem za automehaničara. Međutim, i taj segment je bio popunjen. Imao sam tetku u Sloveniji, ona je predložila da dođem kod nje i tamo završim srednju školu, gde bih imao stipendiju i đački smeštaj, ja sam prihvatio i završio sam za varioca i livca - priča Muslimović.
U praksi sam zaista bio najbolji u svom razredu i odmah posle škole dobio sam ponudu za posao kod jednog prijatelja u Sloveniji, koji je već imao svoju firmu i tu sam radio 9 meseci, pa sam od tog novca kupio sebi gitaru i pojačalo i krenuo sam za muzikom - kaže on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Halid Muslimović