AKTUELNO

Tuga za ocem ne prestaje!

Pevač Sinan Sakić preminuo je pre tri godine na današanji dan. On je izgubio životnu bitku nakon duge i teške bolesti u 61. godini. On je iza sebe ostavio dvojicu sinova Alena i Meda, ćerku Đulkicu i suprugu Sabinu. A njegova naslednica Đulkica Sakić Amzić, bila je veoma vezana za njega, pa se i dan danas ne miri sa gubitkom oca. 

Sinova ćerka se danas na Instagramu oglasila povodom godišnjice njegove smrti, te je podelila njihove zajedničke trenutke i uputila emotivne reči. 

Foto: Instagram.com

„Moj otac me je naučio svemu, osim kako da nastavim bez njega“, napisala je Đulkica i podelila fotografiju na kojoj ocu ljubi ruku dok je on bespomoćan ležao u bolnici.

Foto: Instagram.com

„Od vas se očekuje da nešto kažete, ipak je godišnjica. Zovu svi, a ja bez glasa. Prazna, umorna, ispijena, tužna i svaki prvi poželim da me nema. Pitate me kako je, sad ću vam reći kako je. Nije nikako, užasno je i ne mogu da se pomirim s tim. Prazno je, sumorno i mrtvo. Bez emocije, hladno, nema topline, nema ljubavi, nema razumevanja nigde. Niko ni sa kim ne priča kako treba jer svi na svoj način pate i dalje. I molim vas ne pitajte me više ništa. Nikad ovo proći neće. El – Fatiha za matorog mog“, napisala je Đulkica i dodala:

„1. 6. 2018. i tu je veme stalo. Tu sam zarobljena". 

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.