AKTUELNO

Pop pevačica trenutno vodi bitku za sina Aleksandra.

Severina Vučković gostovala je večeras u centralnoj informativnoj emisiji na hrvatskom RTL-u. Ona je tom prilikom otkrila da joj je bivši verenik Milan Popović pretioda će joj zagorčati život nakon što je sa njim raskinula vezu. Ona je potom pričala i o tome kako se Milan ponaša kao roditelj.

Foto: Printscreen Instagram

Do treće godine Aleksandrovog života Milan Popović ga nije video tačno 18 meseci. Čak je na sudu rekao da je mislio da muškarac nije potreban u toj prvoj godini - otkrila je Severina u pomenutoj emisiji i navela je da njen bivši nije ispunjavao obaveze prema svom sinu, da ga nije redovno viđao i čak da ga ni večeras nije pozvao, iako ga to sleduje po privremenoj meri.

Foto: Beta

Osim toga, ispričala je da on nije bio prisutan većim delom njegovog odrastanja.

On je propustio prve zube, prvo hodanje, pola Aleksandrovog života - rekla je Severina i dodala je da ona bila uporna u tome da Milan ispunjava svoju ulogu roditelja.

Milan zamera Severini što sada često objavljuje fotografije sina Aleksandra na "Instagramu". Međutim, pop pevačica je podsetila da je, kada se ona porodila, sam Milan tada rekao da se zove jedan časopis i da se ponude fotografije tadašnje bebe Aleksandra za sumu od čak 50.000 evra.

Autor: M.V.

#Milan Popović

#Severina Kojić

'