AKTUELNO

Jedna izjava uzburkala je domaću javnost.

Modna blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah razbesnela je domaću javnost zbog izjave u jednoj TV emisiji, gde je rekla da svoje dete ne želi da odgaja u Srbiji.

Foto: Printscreen YouTube/zorannah

Kad osoba živi u Srbiji, za mene kao da ne postoji. Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, on ako živi u Srbiji - ne postoji. Prosto ne želim da živim ovde i da svoje dete ovde odgajam. Više mi prija inostanstvo - rekla je Zorannah, što je razbesnelo korisnike društvenih mreža, koji su po njoj osuli paljbu, ali i druge javne ličnosti.

Njena izjava u Srbiji posebno je privukla pažnju pevačici Andrijani Radonjić, inače nekadašnjoj učesnici prve sezone "Zadruge", koja je po blogerki javno osula paljbu zbog ovakvog stava.

- Znam da svi sad smaraju sa ovom objavom, ali ja prosto moram ovo da prokomentarišem! Ne zato što je navela Srbiju, a za mene je Srbija jedino mesto na kom volim i želim da živim do kraja svog života, pa sad kao hejtujem, već zato što sam neko ko misli da to gde neko živi ne pokazuje ono kakav je zapravo čovek - započela je Andrijana svoje izlaganje na Instagramu, gde je podelila i svoj lični primer.

Foto: Red TV

Reći ćete sad:"I ti si zato raskidala, nisi mogla tamo", a reći ću vam ovo - samo sam se iz ljubavi opet vratila na istu stazu i rešila da se borim protiv svih i svega, i da ignorišem sve razlike i one koji pokušavaju da mi ih namernu. Ja sam neko ko voli svoju zemlju i ono što jesam, više nego što možete da zamislite, a upoznala sam, zavolela, verena sam i planiram život sa čovekom koji živi u Hrvatskoj i koji nije Srbin. Da li to znači da sa njim neću biti srećna i da bih bila srećnija sa nekim ko živi u Srbiji i koji je Srbin? Smatram da to apsolutno ne određuje ništa - nastavila je pevačica, a potom zaključila:

- Treba pratiti svoj razum, ali srcu ne možete da naredite u koju će zemlju i pred koga da vas odvede. Razumem ovu ženu samo zato što je slaba i ne želi da izađe iz svoje komfort zone, da bi bila sutra nekad pored nekoga, možda i srećnija nego sada. Ljubav nema granice, ako ima - onda nije ljubav.

Foto: Printscreen YouTube/zorannah

Autor: pink.rs

#Zorana Jovanović Zorannah