AKTUELNO

Srpska voditeljka Jovana Jeremić večeras je gost emisije "Amidži šou" Ognjena Amidžića, gde je bez dlake na jeziku govorila o medijskim natpisima koji su punili novinske stupce prethodnih dana.

Naime, Jeremićeva je posle deset godina prekinula saradnju sa jednom TV stanicom, a sada je objasnila razloge za svoju odluku,

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da to interesuje narod. Deset godina sam radila tamo, napravila sam svoje ime i prezime i ponosna sam na to što sam dala. Dala sam celu sebe, nijednom nisam povlačila ručnu po pitanju emocija... Sve je bilo podređeno poslu. U jednom momentu u životu imaš prioritet, a meni je prioritet moje dete, vreme koje treba da provodim sa svojim detetom i lagodan život koji treba da joj obezbedim, a koji ona zaslužuje - kaže Jovana, koja se ne obazire na negativne komentare.

- Žena sam iz naroda, ne pripadam eliti i nisam ta elita, jer me ta elita najviše komentariše na negativan način, a ja radim za narod.

Na pitanje o potencijalnom medijskom transferu, Jovana je i dalje bila misteriozna, te nije precizirala da li je dogovorila novi poslovni angažman.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne prelazim, dolazim da ostanem i pobedim! Otvoreno je tržište, ja sam žena sad na tržištu, u biznis prometu... Koliko daš, toliko i dobiješ.

Autor: D.T.

#Jovana Jeremić