AKTUELNO

Kao što je i obećao, čim se stišala pandemija koronavirusa i čim je život počeo da se vraća u normalu, Boban Rajović publiku je obradovao novom pesmom i spotom.

Folk zvezdi Bobanu Rajoviću desilo se ono što se retko kome dešava, a to je da među komentarima nema baš nijednog negativnog, a za svega nekoliko sati našao se u vrhu trendinga u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Foto: Dejan Milićević

"Kakva emocija, koliko ljubavi i ponosa", "Zaplakala sam, hvala ti na ovome", "Ovaj čovek ima sve", "Savršeno!", "Dođi kuću da ti prepišem", samo su neki od više stotina komentara, među kojima nema nijedan negativan.

Najemotivnije u spotu jeste to što je Rajović prvi put pokazao kuću u kojoj je odrastao, a koja se nalazi u Beranama.

I brojne poznate ličnosti oduševljeno su podelili Rajovićevu pesmu, a prvi među njima Ana Nikolić, Dragana Mirković, Radiša Trajković Đani, Milan Vasić, Miloš Degenek, Uroš Živković i drugi.

- Treperiti, dok čekaš da ljudi čuju ono u šta si uneo celog sebe, divan je osećaj. Moja kuća, moja zemlja, vazduh koji miriše na dom. I zato, nije ova pesma ništa, do čista ljubav. Ko to shvati, imaće isti drhtaj srca kao što sam imao ja dok sam je snimao. Uživajte, dobri moji! Volim vas - reči su kojima je Boban predstavio publici novi spot.

Foto: Dejan Milićević

Inače, Boban je istakao da je na ovu pesmu čekao 20 godina. Spot je radio već dokazani Dejan Milićević, tekst Dražen Damjanović, muziku Aleksandar Kobac, izvršni producent je Marko Nikolić, a brojne reakcije izazvala je i prelepa manekenka Milica Mijanović, kao i predivna deca koja su članovi ansambla KIC Budo Tomović.

Autor: N.V.