AKTUELNO

Šok!

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Kristinu Spalević.

Kristina, što si ljubomorna na Minu?

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ljubomorna na Minu, to što je ispalo, ispalo je za to što je on meni dao neke informacije - izjavila je Kristina.
Ja sam juče posle žurke dobila informaciju, Đedović mi je rekao da je Kristini rekao Kristijan da je petljao nešto i kada se ona vratila, apsolutno... Što se mene tiče to je glupost, i takva laž, ja nisam bila pijana pa da ne znam šta sam radiila, ne želim da me stavljaju u takvu priču, da ja budem krivac u još jednoj vezi, mene to ne zanima, neka oni rade šta hoće, nema potreba da bude ljubomorna, ja Kristijana ne gledam to, to što mi kockamo, Janjuš je isto tu - izjavila je Mina.
Verujem joj, ja nisam videla da je ona bila inicijator nečega. Ja sam njemu pre par dana prebacila za tebe... Ja sam se okrenula i videla da je hvata za ruku i znam da je spomenuo rečenicu kriminalac na baterije, pa je posle pokrivao bubicu, šta već i onda mi je to sve prošlo kroz glavu i kada sam videla šta on radi, ja sam imala takvu reakciju - rekla je Spalevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina je reagovala na ono što je čula od njega, ne zbog onoga što je videla - rekao je Mića.
Ja Kristinu neću puniti glavu, definitivno mi nismo zajedno od malopre, stavljam tačku na tu priču, da ne bude devojka koja je iskorišćena zbog mene, da ja budem gospodar... - poručio je Kristijan.
Zašto si je stegao onako? - glasilo je pitanje.
Nisam je stegao jako! To je tehnika, to sam učio jedno sigurno 30 godina... - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga