AKTUELNO

Čeka njegov prvi korak!

Drvo mudrosti pozvalo je Rialdu Karahasanović u Rajski vrt, kako bi sa njom porazgovaralo o stvarima koji je muče.

Kod tebe je baš burno ovih dana - prokomentarisalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz krajnosti u krajnost. Ili monotonija ili ludilo. Osećam se čudno. Neću da kažem da sam istrošena, ali skupilo mi se sa svih strana. Sa Kenanom sam se posvađala još ono jutro kad se umešao u moju i Sandrinu svađu. Ja sam mu rekla da me pusti da me prođe sve, da se smirim, da ne bih pogrešno odreagovala. Onda je uveče bila žurka, izdežavalo ono što se izdešavalo... On je rekao kao da sam ja Nataši nešto zamerila, ispala sam neka budala koja pravi haos oko šake riže... Sve me je to iznerviralo. On je otišao, po Ermini rekao da ako ne dođem da smo završili. Ja njega nisam ucenjivala na more nekih stvari. On ne pokazuje stav kada su u pitanju bilo koje moje teme. To nije više stvar odbrane. Sve me generalno razbesnelo. I to njegovo prećutkivanje, onda što sam u svakoj situaciji ja kriva. On ili ne shvata poentu ili namerno neće da je shvati. Priča da ja lečim frustracije na njemu. Spinuje priču i predstavlja kako bi mu odgovaralo... Ne mogu da verujem. Očigledno stvari nisu onakve kakvim sam im zamišljala. Svojim stavom daje legitimitet ovim "skakavcima" ovde, koji misle da mogu da reše svoje probleme preko mene... Stefan i Jovana, Lepi Mića. Sve mi se skupilo - istakla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve su tvoje emocije prema njemu? Kakvi su tvoji planovi, a kakva očekivanja? - pitalo je Drvo.
Iste, samo sam besna, ja ne funkcionišem na prekidač. Ja nisam razmišljala da ću ući u bilo kakav emotivni odnos kad sam ulazila, iznenadila sam se što mi se Kenan svideo. Ja zaista želim da ostvarim sa njim sve što sam zamislila... Ali on stvari preokreće, da bi ispao nevin u celoj priči. Ne borimo se mi jedno protiv drugog. Plana nekog i nemam. Tu smo gde smo, ne možemo da pobegnemo jedno od drugo. Ali očekujem da stavi prst na čelo, da razmisli kako se ja osećam kroz sve ovo... Volela bih da stavi prst na čelo... Nekad i sama gutam neke stvari, hoću da pokažem svoj karakter, ja u njemu ne vidim da je on svestan toga... Ja i ako uđem u neke besmislene rasprave što on kaže, on treba da shvati da sam ja takva. Treba da se potrudi da shvati monju stranu priče - pričala je kroz suze Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da me sasluša, razume, žrtvuje neki svoj ritual za mene, jer znam da ja isto radim za njega... Osećam se usamljeno, kao da sam najgora osoba. Ne treba ja u svoje ime da pričam da sam dobra osoba, prijatelj, nesebična, ako to ne pokazuje neko ko me voli... - nastavila je da plače pevačica.
Draga moja Rialda, ja sam uvek tu, ima mnogo zadrugara, nisi sama u Zadruzi - tešilo ju je Drvo.
Osećam se kao da je sve na mojim leđima. Mi od početka do dan danas imamo isti problem. Kada mu ja priđem, prosto se pređe preko toga. A suštinski ništa nismo promenili. On kada ustane tad priča kao da nismo dan u životu proveli... Ne želim da ja uvek budem inicijator razgovora - istakla je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.