AKTUELNO

Ove subote, 5. juna, gledaoce Pinka očekuje jedno od najuzbudljivijih izdanja „Magazina in“!

Naime, autorka i voditeljka Sanja Marinković o tome koliko vrednost jedne žene određuje njen izgled razgovarala je sa pevačicom Zoranom Pavić, Verom Matović, Stanojkom Mitrović Ćanom, Zlatom Petrović i Dragicom Radosavljević Cakanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Zlata Petrović ovom prilikom otkrila je da sada živi najlepše jer u ovim godinama može svoje vreme da priušti sebi kako joj odgovara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ne dozvoljavam da moj muž izgleda bolje od mene, može da izgleda samo tu blizu - prokomentarisala je Cakana na aktulenu temu i izazvala smeh u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Vera Matović otkrila je voli kada svog supruga dotera, da bude lepši od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Narodna pevačica Stanojka Mitrović Ćana, ekskluzivno u ''Magazinu In'' otvorila je dušu o teškom životnom periodu iz 2013. godine kada je preživela borbu sa tumurom dojke.

To je bila 2013. godina, i to je najteža godina u mom životu apsolutno. Posle operacije sma imala nenormalnu potrebu da se našminkam i sredim. U bolnici su mi rekli da me treba držati za pozitivan primer - istakla je Ćana.

Foto: TV Pink Printscreen

Multimedijalan umetnica Zorana Pavić progovorila je o svom gubitku kilograma i vedrim duhom dovela atmosferu do usijanja u studiju, što detaljnije možete videti u subotu, u dobro poznatom terminu od 17 časova u ''Magazinu In'' na ''Pink'' televiziji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Magazin In