AKTUELNO

Šok!

Branislav Lečić se poslednjih meseci našao u centru zbivanja zbog optužbi za silovanje, a glumac je danas prošetao beogradskim aerodromom sa novom devojkom.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Naime, Lečić se nedavno našao u epicentru dešavanja zbog optužbi za silovanje od strane glumice Danijele Štajnfeld i izjava njegove kolegicnice Merime Isaković da je pokušao da je napastvuje. Glumac je danas uslikan na aerodromu sa navodno novom izabranicom, javnosti nepoznatom brinetom, dok su šetali držeći se za ruke.

Poznati glumac i njegova devojka pojavili su se na aerodromu, verovatno se spremajući da negde zajedno otputuju ili su se, pak, vratili s puta. Lečić se ponovo našao u žiži interesovanja javnosti, s obzirom na to da su ga koleginice optužile za seksualno uznemiravanje, ali to kontraverznog glumca nije sprečilo da uživa u novoj ljubavi.

Foto: INSTAGRAM.COM/DR_MERIMA_ISAKOVIC, TANJUG/TARA RADOVANOVIĆ PRINTSCREEN YOUTUBE/HOLD ME RIGHT FILM

Podsetimo, Merima Isaković nedavno je izjavila da su joj se javile devojke koje su joj ispričale da im je optuženi glumac prilazio na razne nepristojne načine, te da će da svedoče pred Tužilaštvom protiv njega, ali žele da sačuvaju svoj identitet.

Branislav Lečić je tim povodom poslao odgovor ističući da je nevin u celoj priči i da su sve informacije o njemu potpuno neistinite i da se povodom optužbi na njegov račun više neće obraćati javnosti sve dok Tužilaštvo ne izađe sa zvaničnim stavom.

Foto: Printscreen YouTube/ Radio 021

Autor: P.R.

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#Merima Isaković