AKTUELNO

Drama!

Lepi Mića je bio naredni takmičar koji je glasao za najzlonamernije zadrugare. Prvo je iskritikovao prethodne zadrugare što nisu glasali za Erminu Pašović, pa se posvađao sa Rialdom Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Broj jedan je Ermina Pašović, priznala sve loše namere. Ubedljivo Ermina, pa kilometri pauze, pa drugi. Rialda nije realna. Treba da kaže Ermina Pašović. Drugo, naš konflikt je krenuo kada ste me Zerina i ti nazvale fašistom, ja sam vam oprostio, jer vi ne znate šta to znači. Rialda, iz tebe govori mržnja prema meni, pa si zaboravila svoju drugaricu koja je najzlonamernija ovde - govorio je Mića, na šta se Rialda sve vreme bunila.

Sanja je stala u Rialdinu odbratnu, što joj je zamerio Mića, ali i Stefan Karić.

Počela si da pričaš kao Rialda - zamerio je Stefan.
Pričate da žene mafijaju, a muškarci ne smeju da se sukobe sa muškarcima, nego se svađaju sa ženama kao žene - odbrusila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek kada sam se svađo sa Rialdom, ja sam se sprdao, a ona u meni vidi zlo. Sama će sebe da demantuje, videće vremenom. Ima pravo da kaže šta hoće. Očito neke stvari nećete da vidite. Ja zaista protiv tebe nemam ništa. Niste naveli ni Minu Vrbaški, koja je ovde zlonamerna. Maja prema Janjušu, Milica kada je ojede nešto, prema meni je ispala nekoliko puta takva. Sanja brani Rialdu kao da je ne znam šta. Skočila je da brani Rialdu, zaboravila je kako sam bio tu za nju, a šta mi je sve govorila u svađama. Ali imate pravo da radite šta hoćete. Sanja sve zaboravlja. Onda, da li su zle namere Bore prema Neci ili Nece prema Bori? Imamo vidljive zle namere obostrane. Neca je rekao da će Boru da nauči pameti, to su stvari koje su vidljive. Imamo ovde Aleks moju drugaricu, koja je imala zlu nameru prema Maji, kada je htela da je razdvoji od Janjuša! Imamo vlasnika zlih namera na pretek. Ali ne bih forsirao te stvari. Ovde imamo i lične frustracije, koje su mi jako jasne. U nemoći kažete neke stvari. Malopre sam rekao Đedoviću o Pauli. Paula najavljuje loše stvari, a onda njena dela nekad je demantuju, jer ne uradi sve kako treba, ali u glavi ima to. Ulazak u vezu sa Tomovićem je očita zla namera da ponizi Frana i da ga sroza, to je jasno. Za Ša govorite da je imao zle namere. To što je rekao za roditelje, ne ide mu na čast. Mislim da mu se desilo ovo sa Tarom, nije planirao to da uradi svojoj ženi. Tako da, te stvari su mi čudne - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo još jedan klasičan primer zle namere, a to je afera "Prljava haljina". To je najapodlija priča na svetu - poručio je Mića, a zadrugarke su odmah skočile.
Ja sam pitala Maju da li ju je nosila Jovana, ona je rekla da neće da kaže i spustila je glavu - pravdala se Nataša.
Ko je rekao da postoji dokaz da je Jovana nosila? Jelena, reci - pobunio se Stefan.
Biće vremena - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam rekla da Jovana nije nosila haljinu, nije nosila haljinu. Neka ustane onaj kome sam rekla - skočila je Maja.
Meni je Ermina rekla da si ti rekla - poručio je Đedović.

Misica je indirektno prozvala Milicu da je ona pokrenula priču o njoj i haljini.

Ja ne mogu da kažem da sam saučesnik u nečemu što nisam. Kvarno mi je što mi uvaljujete, ništa ni sa kim nisam dogovorala - pravdala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, te seljačke fore kvarne možeš nekom drugom kao Bori što si mu do rano jutros ispirala mozak da su svi protiv tebe. Meni možeš direktno, ustani i reci - poručio je Đedovič.
Ne želim da navlačim mržnju na sebe i povlačim reč. Bojim te se, jači si u svakom smislu te reči od mene - govorila je Kemezova.
Hajde da svi nađemo inicijatora toga, onaj ko je to podmetnuo, on je zlonameran - predlagao me Mića.

Ermina je odlučila da iznese šta je sve Milica pričala noću Bori u krevetu. Optužila ju je da je sat vremena ispirala Bori mozak raznim teorijama zavere.

Foto: TV Pink Printscreen

Od A do Š mogu da citiram šta si rekla, ja sam bila u šoku - govorila je Ermina.
Milice, molim te skloni se, pola tvari se ne sećam šta si pričala - predlagao je Bora.
Pošto nećete da kažete ko podmeće haljine, ponavljam, onda ste sve zle. Ta cela ekipa je za mene zla. Maja, Nataša, Milica... Sve upletene u tu priču. Ko je, Majo, reci, ta i ta - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam glas sada, ali lično ću vam j*bati mamu za ovu temu. Devojka (misica) nije nosila halinu - poručila je Maja.

Jovana misica je donela dve različite haljine da dokaže da nije nosila smrdljivu haljinu, već svoju koja miriše na omekšivač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.