AKTUELNO

Otvorila dušu!

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, 2014. godine se udala za Aleksa Todorovića, a sa njim se retko pojavljuje u javnosti.

Ona je jednom prilikom ispričala ko je njen suprug i čime se bavi.

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka – rekla je ona.

Foto: Foto /Ivan Dobričić

- Kada je pre sedam-osam godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio i razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme “Hajde da”. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i “dečka kao san”, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam prekoputa njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu “Mustafa”. To je za mene bio znak “znam ko si ti”. Narednih nedelju dana nisam ga viđala – dodala je Bebi tada.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jedne večeri sam za jednu slovenačku DJ firmu radila plejlistu koju je trebalo hitno da pošaljem, ali mi je blokirao kompjuter. Kako je bilo leto, nisam našla nikoga od mojih prijatelja ko bi mogao da mi pomogne i pozvala sam Teodoru. Predložila mi je da pošalje Aleksa do mene jer se on razume u računare. Ubrzo je došao. Do jutra smo sedeli i pričali. Kompjuter nismo ni pipnuli. On je tog jutra imao neku obavezu i dogovor je bio da ako bude mogao, kasnije opet svrati i ipak pogleda računar. Potrudio se da se što pre vrati. Spavala sam kad je stigao i nisam ga čula. Posle mi je rekao koliko je žurio da taj sastanak završi i dojuri kod mene. Nedelju dana nakon toga našli smo se na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali – otkrila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Bebi Dol