AKTUELNO

Aca je otišao u Tursku, a evo gde je ona.

U žiži javnosti u poslednjih nekoliko dana su Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vukasanović, jer se, prema navodima njihovih bliskih prijatelja, njih dvoje razvode.

Razlog za to je, navodno, Sonjina prevara za koju je Aca otkrio videvši njenu prepisku sa našim košarkašem Markom Jarićem.

Ni Aca ni Sonja nisu se neko vreme oglašavali niti se javljali na pozive novinara, a sada je Sonja objavila na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi da je pocrnela tokom odmora.

Kako je i Aca Lukas otišao u Tursku na odmor, odakle je svima poručio da se "oseća dobro", može se pretpostaviti da su njih dvoje ponovo zajedno i da je palo pomirenje, naročito zato što su oboje u Antaliji.

Foto: Printscreen Instagram

Ipak, nijedno od njih nije objavilo zajedničku fotografiju kojom bi demantovali navode o razvodu, pa jedino što je sigurno jeste da je Sonja zaljubljena, što se može zaključiti na osnovu emotikona sa srcima u očima, ali nije poznato da li je time želela da pošalje poruku da je i 0dalje u ljubavi sa sadašnjim suprugom Lukasom ili sa, kako se piše, ljubavnikom Jarićem.

Autor: V. T.

#Aca Lukas

#Razvod

#Sonja Vuksanović

#pevač

'