AKTUELNO

Ukrstile pozitivne energije!

Direktno iz Istanbula u emisiju ''Premijera - Vikend Specijal'' uključila se pop diva Emina Jahović, koja je danas izbacila dugo iščekivani duet sa jednom od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Teodorom Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

U razgovoru sa Bojanom i Tijanom, Emina je otkrila kako je bilo raditi sa Teodorom.

Ovo je druga pesma po redu sa mog novog pojekta. Ona je jedna od najmlađih i najprofesionalnijih pevačica sa kojima sam radila. Ona prelepo peva, prelepa je, energija na snimanju je bila fantastična. Jako sam ponosna na ovu pesmu. Pesma je snimljena u oktobru prošle godine, ali je zbog korone nismo lansirali. Ovo je ljudima potrebno, jako se dobro osećam.

Foto: Jelena Simonović

Evo šta kaže na Teodorinu izjavu da je mnogo uspela da nauči od Emine na ovom setu:

To je jako lepo, i ja sam učila od mnogih kad sam bila u njenim godinama, ali mogu da kažem da sam i ja mnogo toga naučila od nje. Ta energija se oseća.

Ovom prilikom progovorila je i o svojim poslovnim planovima i o tome što se pored brojnih prijekata uvek vraća muzici.

Moj novi brend se dosta zahuktao, bavim se dosta šminkom i tom linijom, ali muzici se uvek vraćam i uvek mi padne na pamet još nešto. To je u Americi odavno popularno. Nije lako stati u isti kadar sa nekim ko je dosta mađi od tebe, uvek postoje ti neki strahovi, ali ja to nikad nisam imala.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M.M.

#Emina Jahović

#Teodora Džehverović