AKTUELNO

Ovo niste znali!

Pevačica Goca Tržan prvi put je, posle dugo vremena, dala otvoren i iskren intervju gde je govorila na razne teme i to samo za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je imala veliki solistički koncert 2001. godine u centru "Sava", jedan čovek je kupio sve ulaznice. Goca je sada otkrila stvari koje javnost tada nije znala, a o ovom događaju se u medijima brujalo danima.

Bila je velika senzacija. Iako ja, taj neko u startu to nije zamislio tako, nego kao poklon meni. To je bio šmekerski potez jednog muškarca prema meni. Kasnije je to izvrnuto ruglu jer se o to češao ko je stigao. Novinari kao novinari nisu uradili jednu osnovnu stvar. Postojala je priča kako se loše prodavao koncert pa smo mi uradili to da bi se prodao sutrašnji. Karte za prvi koncert su otišle prvog dana. Sada nismo u kontaktu, bili smo. Bio je zaljubljen u mene i ja njega godinama. Pisalo se tada na pogrešan način o nama. Ja sam ceo koncert održala. Teško bi mi bilo da nisam prodala koncert, a ovo je druga priča, ovo je kompliment kao ženi najveći koji možeš da dobiješ - rekla je ona i nastavila:
Bili smo jedno vreme u vezi. Nisam se udala za njega jer me nije zaprosio. Mi smo koncert zakazali, krenula je reklama, on je otišao i sklonio ceo dan karte samo za sebe. Ja sam se sve nekako nadala da će to biti ljubav moja do kraja života, ali nije se desila. Mislim da mi je to bila jedna od fatalnijih ljubavi u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.