AKTUELNO

Ovo će uzdrmati Belu kuću.

Tokom intervjua sa Minom Vrbaški, voditelj Darko Tanasijević je upitao zadrugarku da mu oda tajnu koju je obećala da će ispričati u nedelju.

Rekla si mi da bi mi odala neku tajnu, koja je to? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima neke stvari koje su se dešavale, sve je krenulo od trenutka kada je stiglo pitanje da li se Tara dopisivala sa Tomovićem. Može sve da se vidi kako je on pričao sa mnom, sve što je šaputao, ja sam ponavljala Sanji i Nataši. On je bio besan, pa je rekao da bi bilo dobro da mu ja pomognem u nekim stvarima. Rekao je da zna koliko me Tara ne voli, koliko može da je boli, ja sam ga pitala da mi pojasni. Hteo je da pravi sa mnom Taru ljubomornom... Ali ne da uđemo u odnos, ja to ne bih dopustila, ali mislio je da me zagrli, ovo ono. Ja njega više volim od Tare, dopustila bih mu to, osim da me poljubi. Njegova namera je bila da se osveti Tari. On je rekao Đedoviću i Mići da će da se muva sa drugim devojkama - otkrila je Mina, pa nastavila da priča o Tari Simov:
Inače, Tara mu je napunila glavu, rekla mu da ne veruje nikome, da će pokušati da ih rastave. Ja mislim da ona sve radi da bi joj on platio kaznu, da mu uzme malo para i da ga šutne. Ja mislim da je on omađijan. Ima neke stvari koje devojka može da stavi u kafu, to sam čitala. Ja mislim da će on sebe na kraju da uništi kada vidi šta ga čega. Verujem Stefanu šta je rekao za Taru, Tara je takva, nikad se neće promeniti, meni je nje žao - dodala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je moguće da ona u naletu ljubavi drugom muškarcu govori da ga želi, da na kvarno zove bivšeg verenika, a kada treba da ima odnos sa čovekom koga navodno voli, ona plače, iznosi detalje Marku Đedoviću? - začudio se Darko.
I onda pljuje po Đedoviću... Ako ona može svoju majku da tuče, kako ja mogu da joj verujem? Postoje još mnoge stvari, kako se upoznala sa Aleksandrom, šta je radila... Ostala sam bez komentara... I mi što komentarišemo ovde, samo gubimo vreme... Ne znam šta bih rekla na tu temu... Ja nikad nisam ovde rekla da ona njega voli i znala sam da je to tako. Ona nema ljubavi u sebi, ona je mala devojčica koja je davnih dana pobegla od kuće, prepustila se narkoticima, alkoholu, ulici, mnogo gorim stvarima nego što sam ja o sebi ispričala. Meni je potresna ova tema. Drhti mi glas, znam kakvu sam je nalazila, kako sam pokušavala da je vratim u život, kako me je zvala kada nije imala šta da jede, šta da obuče... Krivo mi je - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.