AKTUELNO

Progovorio pred samo izbacivanje.

Poslednji sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u večerašnjoj emisiji "Nominacije" bio je Stefan Karić, koji je sa Tanasijevićem pričao o tajni Tare Simov koju je otkrio, kao i o problemima koje ima u Beloj kući.

Meni se Tara nije stalno udvarala, to je bila ta situacija, držao sam to u sebi. Objasnio sam juče kakva je bila situacija... Ja ne igram igru, niti sam to rekao da bih ga odvojio do Tare, samo sam želeo da znam to. Ali njemu čovek ne može ništa da mu kaže, ni lepo, ni ružno za Taru. On nije sam svoj u ovim situacijama. Sve vidi kao da neko radi protiv njega, da mu želi loše, ne shvata da je to dobro za njega. Ja mu ne uzimam to za zlo, ali znam da će sve shvatiti kada izađe, da će mi se javiti i reći da sam bio u pravu. Ja mislim da će se Tara potruditi da pridobije njegovu pažnju kada izađe Ša, da će biti zajedno, ali da neće trajati. To je moje viđenje neko. Da meni neko kaže da je Jovana njemu rekla da ga želi... To bi mi bila baš izdaja. Meni je i sam pogled gori nego poljubac. Sama pomisao da poželiš nekog drugog, šta ću ti ja. To mi je jedan vid prevare - rekao je Stefan na početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini se da je Jelena popravila utisak u tvojim očima i da si počeo više da joj veruješ - prokomentarisao je Darko.
Ja sam tražio upravo to, da ona bude konkretnija, surovija prema njemu. Zato sam je iskritikova. To bih ja voleo da pravi prijatelj meni kaže sve direktno i surovo, da me osvesti. Možda me je ona i poslušala, pa je iznela ono na "Nominacijama". Mislim da je za mnoge stvari u pravu, verujem u ono što je pričala o Tari, zato što je to što Tara radi. Mislim da Jelena ništa ne laže, ne priča neke bajke, mislim da je to stvari tako. Nažalost je sve tako, Ša će to shvatiti kada izađe. Mislim da ga je ona zgotivila u periodu kad su se dopisivali, da se vezala za njega. Da meni neko uđe kao prijatelje, ja bih ga saslušao. Malo mi je nejasno što Ša vređa Jelenu. Ona onako stoji nemoćna, svi joj se smeju jer ponavlja neke stvari, živela je u Švedskoj... - govorio je Karić, pa nastavio da priča o Jeleni:

Foto: TV Pink Printscreen

Malo mi je čudno što je taj neseser Jovanin uzela... Verujem u ono što je rekla, da je drugačija slika napolju, da se srozava slika o meni, i ja sam sam sebi u nekim situacijama čudan, prešao sam preko nekih stavova jer sam se zaljubio, jer mislim da ta veza ima perspektivu... - istakao je Stefan.
Koliko te je poljuljala ta priča oko Anđela? - pitao je Darko.
Ja verujem u ono što vidim, što osećam. Samo sam čekao da dođe ovaj trenutak. Samo je trebalo da prizna, bilo bi nam lakše, imali bismo možda i lakša pitanja, ovako se samo produžava agonija, ona je zaslužna za to, to su njena dela. Nije mi lako da gledam te stvari, opet mi se prave slike u glavi, pravi mi film da je htela da ostavi dečka u novembru zbog Anđela, da je zato pomislila. Ja sam stvarno bolestan što se toga tiče - odgovorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari komentarišu da je imali taj odnos da bi te Jovana vezala - istakao je Darko.
Ako je neko imao devojaka, to sam ja, niko time ne može da me manipuliše. To je samo stavilo pečat, pečatiralo sve što smo osećali jedno prema drugom. Samo potvrdilo ono što smo osećali. Ne verujem da je to njen način da me zadrži... - odgovorio je Stefan.
Sukob sa Borom? - pitao je Darko.
Shvatio sam da nije prijateljski nastrojen prema mojoj vezi, zvao je zadrugare sa kojima nismo dobri da komentarišu Jovanin profil, trebalo je mene da zove da komentarišem njen profil. Osetio sam se ugroženim - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.