AKTUELNO

Udata je za čoveka koji vuče iste korene kao i ona.

Monika Radulović, koja je 2015. godine dobila titulu "Mis Univerzuma" i tako i zvanično proglašena najlepšom ženom na svetu, dolazi sa naših prostora. Početkom ove godine rodila je sina, kome su njen suprug i ona dali ime Luka, a ono što je zanimljivo jeste da je i njen suprug sa naših prostora.

Slavna 30-godišnjakinja često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije sa sinom na kojima pokazuje koliko joj prija majčinstvo, a ono što su mnogi primetili jeste i da izgleda fantastično. Inače, njen suprug Alesandro Ljubičić i ona venčali su se u martu 2018. nakon četiri godine zabavljanja.

Atraktivna brineta je rođena u Bosni i Hercegovini, a u Australiju, gde i danas živi, stigla je kao 4-godišnja devojčica u vihoru rata na našim prostorima. Roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

- Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga — izjavila je svojevremeno Monika.

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje — diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua Survivor. Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama — na Instagramu je prati gotovo 115 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

Autor: N.V.