AKTUELNO

Ovo svi čekaju!

Producentska kuća "Emotion" i televizija Pink predstavili su početak snimanja srpske adatapcije najpopularnije sapunice svih vremena "Dinastija" koja će se pred publikom naći u narednoj televizijskoj sezoni. Fenomenalnu glumačku ekipu predvodi Branimir Popović, koji igra glavu porodice Kadić (Karington), Branka, odnosno Blejka, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji. Još jedan od važnih likova u seriji je Andrija, Brankov advokat, koga tumači proslavljeni glumac Frano Lasić. Mladoj srpskoj glumici Mileni Živanović je u domaćoj verziji „Dinastije“ pripala uloga Klaudije.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pored Branimira, Frana i Milene, u „Dinastiji“ glume i Marija Karan (Aleksis), Milutin Milošević (dr Nik Toskani), Peđa Bjelac (Sesil Kolbi), Ana Savić (Kristal), ali i mnogi drugi poznati glumci, koji će oduševiti domaću publiku.

Na setu vlada sjajna atmosfera, koja će trajati 18 meseci. Pred kamerama emisije "Premijera" govorili su glumci koje će publika imati prilike da u novoj televizijskoj sezoni.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je i cilj, da se jedan scenario koji je fantastično napisan pre 40 i više godina, vrati u život. Čak i oni koji su gledali se sećaju likova kroz maglu. Međutim, ako imamo jedan fantastično sklopljen scenario, zašto da ne. Sve ovo što se do sad radilo nije ličilo na sapuničarski pristup. Neverovatno koliko je ovde dramski tretirana svaka scena, svaki kadar je gusto, dramski obojeno, ozbiljno shvaćeno i snimljeno - ispričao je Branimir Popović, koji igra ulogu Branka Kadić, odnosno Blejka Karingtona.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedan od važnih likova u seriji je Andrija, Brankov advokat, koga tumači proslavljeni glumac Frano Lasić.

- Saznanje da se radi, pod navodnicima, rimejk "Dinastije" koja je bila svetski poznata, je već veliki izazov i odgovornost. Situacija i teme koje se obrađuju u originalnoj dinastiji se apsolutno mogu prebaciti u današnje vreme - rekao je Frano Lasić.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumica Marija Karan igrala je poslednji put u Srbiji 2016. godine, a u "Dinastiji" će glumiti lik čuvene Aleksis.

- Ja već dugo živim van, ali je ovo bio prelep povod da se vratim i igram u svojoj zemlji i na svom jeziku. Presrećna sam što sam tu i što ću raditi sa svojim kolegama. Aleksis je interesantan i intrigantan lik, majstor igre, šarmantan lik kog se sećam iz detinjstva kad sam gledala seriju. Učim od nje puno, uživam. Mislim da mi je jako lepo legla - ispričala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.