AKTUELNO

Ženski pop sastav "Hurricane" prvi put nakon ovogodišnje Evrovizije, na kojoj su nas predstavljale pesmom "Loco, loco", gostovale su u emisiji "Amidži šou" na TV Pink, gde su sumirale utiske.

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević osvojile su 15. mesto, a na početku razgovora s Ognjenom Amidžićem priznale su da se atmosfera na festivalu umnogome razlikovala u odnosu na onu prethodnih godina.

Foto: J. Simonović

- Ja nekako kad napravim paralelu, gledajući moje prethodno učešće na Evroviziji i ovogodišnje, jako je bilo drugačije - naravno, uzimajući u obzir da su ove godine bile strože restrikcije zbog kovida. Nismo mogli da se družimo međusobno, nije bilo putovanja... - istakla je Sanja Vučić, koja je Srbiju predstavljala i 2016. godine.

- Ja nisam doživela Evroviziju onako kako one jesu, pa smo se snašle malo - prokomentarisala je Ivana priče o njihovom druženju sa članovima ostalih delegacija tokom trajanja festivala.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje kakav su plasman očekivale, devojke iz grupe "Hurricane" kažu:

- Hoćeš iskreno da ti kažemo? Iskreno, mislile smo da ćemo biti u top 5, makar. Ali, kad smo onda videle glasanje, skapirale smo da ćemo biti poslednje... Tako da, to što smo 15. je super - priznala je Ivana, dok je Sanja otkrila da su se u jednom trenutku ponadale da im se smeši čak i trijumf.

Foto: TV Pink Printscreen

- U jednom trenutku smo sele i rekle:"Ljudi, mi stvarno možemo da pobedimo"!

- Meni je, iskreno, bilo bitno samo da prođemo u finale, jer bi to bila baš bruka da nismo - dodala je Ksenija Knežević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovogodišnje srpske predstavnice pohvalila je i Suzana Mančić, takođe gošća večerašnje emisije, ali i zamenik gradonačelnika Grada Beograda Goran Vesić, koji je svim srcem bio uz njih.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne možete da budete realni, to je kao sportsko takmičenje, ima tu i politike, navijanja, lobiranja... Ne pobeđuju uvek najbolje pesme, već moraju da se sklope i neke druge okolnosti. Naravno da su nam naše devojke najbolje. Lepo su nas predstavljale, Evrovizija je takva vrsta takmičenja da, ustvari, predstavljate svoju zemlju.

Autor: D.T.

#Ivana Nikolić

#Ksenija Knežević

#Sanja Vučić

#hurricane