AKTUELNO

Šok i neverica!

Prošle noći na velelepnom imanju Veliki šef organizovao je još jednu nezaboravnu žurku, na kojoj su zadrugari potpuno izdominirali.

Maja Marinković imala je nikad mirniju noć, ali dok nije dobila ono što je htela, nije odustajala od Marka Janjuševića Janjuša. Naime, Maja je celo veče gledala kako Janjuša da odvuče u krevet, što joj je naravno i pošlo za rukom, ali do toga je morala dosta da se pomuči. Išla je od zadrugara do zadrugara, a na putu joj se našla i Aleksandra Nikolić, koju je Marinkovićeva vrlo brzo eskivirala.

Pored Maje i Janjuša u vreloj akciji na različitim lokacijama učestvovali su Mina i Mišel, kao i Kristina i Kristijan.

Jovana i Stefan Karić imali su malih ljubavnih kriza tokom večeri, te su se sve vreme raspravljali, ali su to brzo prebrodili ili su bar pokušali da intimu i raspravu zadrže daleko od očiju javnosti.

Marko Đedović izneo je šokantne detalje o Tari Simov i njenoj aferi sa tada oženjenim Nenadom Aleksićem Ša.

Ma, da... Uvek joj se gadio Ša, bio joj je ljigav. Zato je i plakala dok ju je je*ao! Koliko puta se pravila da spava samo zbog njega - izneo je Đedović.

Đedović je zaratio i sa Paulom Hublin, te joj je uputio niz uvreda pred njenim dečkom Franom Pujasom, koji nije reagovao, već nemo posmatrao sa strane. Nakon toga, u ranim jutarnjim satima Paula je doživela još veći bes, pa je nasrnula na Frana, a onda su se umešali i ostali zadrugari, ali je i obezbeđenje moralo hitno da reaguje.

Još jedna u nizu brutalnih okršaja svakako je bila između Bore i Nece tiktokera. Samo što je zora svanula, Neca je dobio nagon za kadar, pa je napao Boru, zbog čega su pale teške reči, a zbog tenzije je obezbeđenje moralo odmah da reaguje.

Autor: O. B.

#Zadruga