AKTUELNO

Ovim potezom izazvala je oprečne reakcije javnosti!

Rijaliti zvezda Tamara Đurić pre dva dana je svoj automobil marke "Ferari" parkirala na mestu za invalide, te su prolaznici reagovali na bahato ponašanje stralete i odmah pozvali Parking servis.

Međutim, kada je uočila vozilo Parking servisa, starleta je pomerila automobil sa mesta za invalide, pa se parkirala opušteno preko pešačkog prelaza.

Foto: tiktok/usrana_motka

Kako ističu iz Parking servisa, bahaćenje starlete nije prošlo nekažnjeno.

- Bahato parkiranje nije prošlo nekažnjeno, jer je vozač ferarija u dva navrata uslikan nepropisno parkiran - na invalidskom parking mestu i na trotoaru. U konkretnoj situaciji, u blizini jednog lokala u Beogradu na vodi, dizalica je izašla na teren, ali se vlasnik automobila pojavio pre nego što je započeo proces uklanjanja vozila. U skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima dizalica zbog prisustva vozača nije smela da uklanja vozilo. „Parking servis“ u tim slučajevima automatski šalje prijavu Komunalnoj miliciji koja vozače kažnjava. Oko sokolovo vidi bahata parkiranja kao i "pauk". U situaciji kada se vozač nepropisno parkiranog automobila ne pojavi, pauk ga uklanja i može da se preuzme tek po plaćanju kazne. Za JKP „Parking servis“ nema povlašćenih i preduzeće uspeva efikasno da reaguje u Beogradu i na vreme ukloni nepropisno parkirana vozila kako bi saobraćaj u gradu nesmetano funkcionisao - piše u saopštenju poslato našoj redakciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Đurićeva se pravdala da nije imala gde da se parkira, te je morala svoj automobil da ostavi tu.

- Nije bilo mesta na parkingu, svratila sam samo na 10 minuta, pa sam zato stala tu. Konobar mi je javio, izašla sam i preparkirala automobil. Nije bilo prostora da ga pauk odnese, bila sam u njemu i preparkiravala sam - rekla je Tamara za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Tamara Đurić