AKTUELNO

Ovo morate da vidite!

Reper Nenad Aleksić Ša pre tri dana zvanično se razveo od sada već bivše supruge Ivane, a javnost je ostala zatečena kada je juče u "Rajskom vrtu" potpisao zvanično da na svoje ime preuzima kaznu Tare Simov u iznosu od 50.000 evra, zbog koje se i razveo.

Od tada Ša je neprestano na meti prozivki na društvenim mrežama, a sada je osvanuo kadar iz ''Zadruge'' na koji su mnogi, a po svoj prilici i sam reper, zaboravili.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ša i Dicana dok su se gotivili. A Iza njih još lepši prizor bio. Tarantula i Čorba. E Ša, Ša, bolje da je ovako ostalo. Nije ti ona trebala u životu - stoji na jednom profilu posvećenom rijalitiju ''Zadruga'' na društvenoj mreži Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, na ovim kadrovima jasno se u pozadini vidi kako Tara Simov u naletu strasti ljubi Milana Jankovića Čorbu, dok se Ša Belom kućom šeta u zagrljaju sa Nadicom Zeljković, sa kojom sada ratuje u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Reklo bi se da je reper brzo zaboravio pređašnja dešavanja u rijalitiju, kao i da je zaboravio na mnoge događaje i odnose, a nema sumnje da mu ne bi bilo nimalo lako kad bi se sada podsetio ovih kadrova!

Autor: M.K.