AKTUELNO

Pukao po svim šavovima!

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je Milan Milošević pročitao Nenada Aleksića Ša.

Nekad ti je bila bitna podrška porodice, pa si čekao podršku od njih da bi priznao emocije prema Tari, šta se desilo pa kažeš da ćeš progovoriti?
Od Peđe sam tražio potvrdu, jer njemu verujem. Ali ako kažem Kizi i Ljilji da se ne mešaju, nemaju prava, i da brinu o mojim finansijama. Konstantno rasprava sa njima, to traje celi život. Ali to je, ja radim jedno, a oni stalno pričaju kako treba da radim... Mi smo vezani, ali njihovo mešanje... Evo ti i u braku, svaka naša svađa, kad se desi? Posle razgovora sa mojom kevom. To nije dobronamerno, jer ne može da mi govori kako da se ponašam. Pa onda kaže da neće više, i onda opet isto. Konstantni pritisak koji imam od njih... - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Hipotetički ako tvoj otac, svaku objavu o Tari lajkuje?
To je Kiza, koji apsolutno nema pravo da se meša u moje odluke, kako ću da radim. Nije samo za Taru. Ja sam odrastao sa Ljiljom, i tresu mi se noge, ceo se tresen. To su teme o kojim ne želim da pričam. Nemoj slučajno da si se mešao u moj život i da kačiš gluposti na internetu! Prvo me blamira, godinama unazad, svašta piše - poručio je Ša.
Vidiš šta ti radiš? Hoćeš da ukanališ svoju porodicu zbog Tare Simov! - vikala je Sandra.
Ne, nego zbog celog svog života! Ovako sam ih držao! - ljutio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga