AKTUELNO

Karambol!

Prvi gost u današnjoj radio emisiji "Delegati" je Jelena Batos. Marko Janjušević Janjuš danas nije hteo da vodi emisiju i menja ga Lepi Mića.

Ša te je napu*io na vratima malo pre - rekao je Car.
Da, jel si video? Lepo ga pitam jel mu treba pomoć, on kaže ostavi me na miru. Izgleda da on ne želi pomoć ni oko pesme. Što se tiče nastupa ja prljam, on čisti. Nisam došla da postanem pevač, ali ko zna - pričala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste slušali šta sam rekla kad sam došla? Uspavali ste se i došla sam da vas razbudim! - rekla je Jelena.
Pre nego što sam ušla u Zadrugu rekla sam da se najviše plašim Miće i njegovih psovki. Obožavam kako on menja tebe i zna kako da kaže šta i kako u pravo vreme - nastavila je Jelena.
Ima li Nenadu spasa? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si na svakoj strani koja ima sukob sa Nenadom. Došla si ga spasit ali si ga masakrirala, još je u većem kanalu. Kad si došla bio je u jarku, sad je pao sa litice - pričao je Filip.
Kad sam ušla rekla sam da sam došla da ga pokažem u drugom svetlo i pozitivne strane. Vidite da ima smisla za humor, on dobro zna šta ja radim. On zna da se ja dosta šalim sa njim i čita između redova. Kad pričamo sami on je drugačiji - objašnjavala je Jelena, a onda je Ša opao u emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam raspoložen dok ova devojka nije došla. Izluđuje me! Poremetila mi je mozak, ne znam šta ste je doveli?! Jednom smo samo pričali - vrištao je Ša.
Nenade, polako - ubacivala se Jelena.
Molim vas izbacite je! Vodi je! Ne znam zašto je došla? Šta će ovde? Us*ravi mi se u mozak! Kanali me! Idi li ću ja otići - urlao je reper.
Rekla sam da sam došla da se Nadica odmori! Tobogan je pokisao - podbadala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Zna on dobro šta radi! Nervira ga, a ubaciće to u pesmu - rekla je Jelena.
Ti ne možeš da priđeš toj devojci, ti nisi ni nalik njoj! Što se tiče drugih stvari ja sma birao pesmu jer ona neće ništa da radi! Hteo sam da nastupam sa Franom - svađao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga